Vi søker en ambisiøs og kundefokusert salgsingeniør innen kommunalteknikk/VA

  0

  Xylem Water Solutions Norge

  Xylem Water Solutions Norge AS er Norges største spesialfirma innen pumping og vannteknologiske løsninger. Våre produkter benyttes i hele verden til vann- og avløpsanlegg, for vanning, til drenering og innen ulike industriprosesser. På verdensbasis har Xylem over 17 000 ansatte og en omsetning på 50 milliarder kroner. I Norge er vi rundt 130 ansatte fordelt på 9 filialer samt hovedkontor i Oslo. Xylem er markedsleder i områdene kommunalt VA, bygg/anlegg og havbruk, og vi har i tillegg store markedsandeler innen VVS og industri. Vi har vært i Norge siden 1966, og er i dag en ledende produsent og leverandør av pumper og miksere med tilhørende styringssystemer. Vi har også ofte rollen som teknisk entreprenør for leveranse av komplette løsninger. Våre varemerker omfatter blant annet: Flygt, Lowara, Godwin og Sanitaire og vi er autorisert forhandler av ITT Goulds Pumps. Våre verdier er Respekt, Ansvar, Integritet og Kreativitet. Vi er både kvalitets- og miljøsertifisert. For mer info om oss, se våre hjemmesider. Vi er i god vekst og til vår filial i Oslo søker vi etter ny medarbeider.

  Xylem Norge AS er i god vekst. Vi har en markedsledende posisjon på pumpeløsninger innen VA og vi ønsker nå en ambisiøs ny medarbeider med god faglig bakgrunn som kan erstatte vår medarbeider som går av med pensjon til vinteren.

  Arbeidsoppgaver:

  Du vil ha ansvar for våre kommunale kunder i distriktet.
  Dine oppgaver blir å dimensjonere og prosjektere pumpeløsninger for eksisterende og nye kunder.
  Du følger prosjektene fra A til Å, og sørger for at vi leverer kvalitet og service hele veien. For at vi skal kunne være kundenes «foretrukne leverandør» trengs det både systematisk innsats og god kompetanse. Du vil få ansvar for å planlegge og gjennomføre kundemøter og besøk, samt å bearbeide forespørsler og markedsføre våre produkter og løsninger.
  Salgsdistriktet er Hordaland + Sogn og Fjordane og det må påregnes utstrakt reisevirksomhet i dette distriktet.

  Bakgrunn:

  For å lykkes i denne rollen, har du erfaring innen VA-faget og kan prosjektering.
  Vi ønsker primært en medarbeider med ingeniørutdanning.
  Du må være kommersiell, analytisk, kreativ og forstå kundens behov og prioriteringer.
  Du er serviceorientert, og liker å jobbe i team. Du får ting til å skje, kontaktskapende, nøyaktig,  selvstendig og med høy arbeidskapasitet. Strukturert, med fokus på gjennomføring og resultater. I tillegg er du en naturlig støttespiller for kunder og kolleger. Gode engelskkunnskaper er en forutsetning, og du må føle deg trygg i rollen med å presentere for andre.

  Hvorfor Xylem?

  Xylem er et internasjonalt firma som er representert over hele verden, og har en markedsledende posisjon i mange land.
  Vi leverer pumpeløsninger, styringer og vannbehandlingsutstyr til VA, industri og VVS.
  Som en del av et globalt firma vil du få unike utviklingsmuligheter både i Norge og internasjonalt. Vi har høy intern kompetanse, og egen teknisk avdeling som støtter våre medarbeidere på salg.
  Vi satser på våre ansatte og jobber kontinuerlig med kompetanseheving og utvikling.
  Xylem er en IA-bedrift, med gode pensjons- og forsikringsordninger som sikrer deg og din familie.
  Vi er opptatt av at våre ansatte skal trives hos oss! Derfor har vi mange aktiviteter som fremmer trivsel og samhold. Alt fra å utfordre vår høydeskrekk på Besseggen, til å dra stortorsken i Lofoten i vår årlige deltagelse i VM i skreifiske.

  Vil du bli en del av vårt team?

  Søknad merkes
  salgsingeniør kommunalteknikk/VA
  Nettverk
  Facebook
  Tiltredelse
  Etter avtale

  Spørsmål om stillingen

  Kontaktperson Vidar Foldnes
  Stillingstittel Filialsjef i Bergen
  Telefon 954 36 485
  Send melding
  Kontaktperson Kari Myhr
  Stillingstittel HR Manager
  Telefon 970 03 777
  Send melding

  For å søke på denne jobben må du gå til følgende URL: https://www.finn.no/recruitment/hired/frontend/applynow/input.action?adId=98742923 →