Vil du være med å definere fremtidens bygg?

  0

  Nettside Erichsen & Horgen

  Helt siden begynnelsen, for over 90 år siden, har Erichsen & Horgen vært opptatt av å skape rom der mennesker trives. Med hjelp av mer enn 130 dyktige medarbeidere ønsker vi å lede an utviklingen og sette standarden for morgendagen bygg. Vi yter rådgivning og prosjektering for alle prosjektfaser, fra utvikling og utredning av muligheter, via detaljering av byggeplaner, til implementering og drift innen fagområdene energi, miljø, teknikk og VVS. Vi har også spesialiserte rådgivere innen fagområdene inneklima, bygningsfysikk, automasjon, termisk energi, BREEAM, brannrådgivning og slokkeanlegg. Hovedkontoret ligger i Oslo, med avdelingskontor i Trondheim, Skien og Lillehammer.

  Vi får stadig flere henvendelser om prosjektering av VA-anlegg, overvannshåndtering og miljøvurderinger og ser nå et behov for å ekspandere for å imøtekomme den voksende etterspørselen.

  I Erichsen & Horgen vil du jobbe med dyktige og engasjerte medarbeidere i landets største fagmiljø innen energi, miljø, teknikk og VVS. Vi har mange ulike prosjekter som vil gi deg en spennende hverdag med varierte arbeidsoppgaver. Oppgavene vil typisk omfatte:

  • Prosjektering av VA- anlegg
  • Prosjektering av overvannsløsninger
  • Myndighetsbehandling
  • Beregne og modellere anlegg
  • Miljøvurderinger
  • Oppfølging på byggeplass

  Kvalifikasjoner
  Du snakker og skriver norsk flytende og har utdannelse på bachelor eller masternivå. Vi søker primært personer med over 2 års relevant erfaring, men også nyutdannede. Det er også en fordel om du har kjennskap til AutoCAD, Revit, Novapoint VA og BIM.

  Vi ser etter deg som er initiativrik, nysgjerrig og samarbeidsorientert. Du er flink til å få overblikk i prosjekter og trives med tverrfaglig samarbeid. En viktig drivkraft for deg bør være å både bygge opp og styrke firmaets kompetanse innen fagområdet.

  Vi har stort fokus på utvikling av ansatte, konkurransedyktige betingelser og et sosialt miljø du fort blir en del av.

   

  For å søke på denne jobben må du gå til følgende URL: https://www.finn.no/recruitment/hired/frontend/applynow/input.action?adId=110623791 →