Annonsørinnhold

VAnytt Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Kingspan lanserer enda et nytt renseanlegg – BioDisc Modulært system forberedt for solcelledrift for opptil 2500 pe

Modulbasert PR-stykke

Kingspan lanserer enda et nytt renseanlegg – BioDisc Modulært system forberedt for solcelledrift for opptil 2500 pe

  • Integrert solcelleteknologi kan dekke opptil 80 prosent av energibehovet
  • Den modulære BioDisc’en kan installeres over eller under bakken
  • Fra 300pe til 2500 pe
  • Styringssystem med fjernovervåkning
  • Støy- og luktfri
  • Oppfyller kravene i EN 12255

14. august 2018. Kingspan Group leverer og selger blant annet renseanlegg til husholdninger og kommersielle formål. Kingspan er et internasjonalt ledende selskap som har tilbudt renseløsninger i Norge siden 1979, altså i nesten 40 år. Nå lanserer Kingspan en helt ny generasjon biologisk/kjemiske renseanlegg i det norske markedet. Disse produktene har en robust og brukervennlig utforming og er svært effektive. At det er forberedt fo soleenergi (tilleggsfunksjon), bidrar til å redusere driftskostnadene betydelig. Det er mange husstander og hytter som ikke er, eller kan bli, tilknyttet det offentlige ledningsnettet for kloakk.  Nettopp med tanke på slike brukere har Kingspan utviklet en ny generasjon kommersielle renseanlegg som kan kompletteres av moduler og med drift fra solcelleteknologi. Systemene er laget av ekstra robust glassfiberarmert plast (GRP) og bygger på den velprøved RBC–teknologien. Dette sikrer en helt lydløs og luktfri drift.

Velg solceller for enda større besparelser
Kingspans tilleggsalternativ for solenergi er en ideell løsning for miljøbevisste brukere. Solcellepaneler kan dekke inn opptil 80 % energibehovet, som gir en raksrer nedbetalingstid av det  kommersielle BioDisc©-systemet.

Denne anbefalte løsningen egner seg for all kommersiell bruk og er særlig nyttig for installasjoner utenfor offentlig ledningsnett. Solcelleløsningen er tilgjengelig for alle modeller i den kommersielle BioDisc©-serien, enten det er én eller flere moduler.

Kan dekke behov på opptil 2500 pe og gir større fleksibilitet
Kingspans kommersielle Klargester BioDisc©-serie byr på en fullt skalerbar løsning. Kan installeres over eller under bakken, som én enhet eller sammensatt av flere moduler. For sammensatte moduler lønner det seg å velge den containeriserte modulløsningen for optimal transport.

Fjernovervåkningsløsning – gir større kontroll
Kingspan tilbyr fjernovervåkingsløsninger for full kontroll og oppfølging via Kingspans SmartServ. Vårt helintegrerte styringssystem gir større kontroll og raskere aksjon om feil oppstår.

Unik «forward flow» – teknologi for større effektivitet
Kingspan Klargesters unike flythåndteringssystem leverer en forbedret biologisk prosess og effektiv rensing ved å ta høyde for sesongvariasjoner i flyt og belastning. Adaptiv forward feed-håndtering gir full fleksibilitet for anlegg med store sesongvariasjoner og der alt avløpsvann får lik rensing.

Om Kingspan:
Kingspan Group, som har sitt hovedkontor i Kingscourt i Irland, er blitt en global teknologileder innen sitt fagfelt. I 1974 lanserte selskapet den første renseenheten med Biologis Rotorteknologi (RBC). I dag leverer selskapet produktene sine i 93 land, har flere enn 100 produksjonsanlegg i 65 land og har flere enn 10 000 ansatte over hele verden. Årsomsetningen for 2016 var 3,1 milliarder euro. Det norske avdelingskontoret ligger på Kolbotn i Akershus.

Kingspan Group, som har sitt hovedkontor i Kingscourt i Irland, er blitt en global teknologileder innen sitt fagfelt. I 1974 lanserte selskapet den første renseenheten med Biologis Rotorteknologi (RBC). I dag leverer selskapet produktene sine i 93 land, har flere enn 100 produksjonsanlegg i 65 land og har flere enn 10 000 ansatte over hele verden. Årsomsetningen for 2016 var 3,1 milliarder euro. Det norske avdelingskontoret ligger på Kolbotn i Akershus. Nettside: https://www.kingspan.com/no/nn/
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com