Annonsørinnhold

VAnytt Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Ahlsell Partner: Bilselgeren måtte ringe hovedkontoret for å høre om prisen kunne stemme

Gjennom fordelsprogrammet Ahlsell Partner får proffene tilgang til noen av markedets beste avtaler. En av medlemsbedriftene gjorde nylig et såpass godt bilkjøp gjennom partneravtalen på bil at bilselgeren måtte ringe hovedkontoret for å høre om det gikk an å ha så gode prisavtaler.

Gode avtaler på bilkjøp har vært etterspurt på tvers av yrkene fra både elektrikere, rørleggere og VA-entreprenører.

— Vi synes det er utrolig artig å kunne tilby slike fordeler til medlemmene våre og er glade for å se at de sparer penger som kan brukes til nyinvesteringer og videreutvikling, innleder Partnersjef i Ahlsell, Ole Magnus Småriseth.

Slipper å sitte ved forhandlingsbordet

Proffer har lyst til å bruke tid på faget sitt – ikke på uendelige telefonsamtaler og møter ved forhandlingsbordet når nye kjøretøy skal kjøpes inn. Derfor synes mange det er en lettelse å ha en stor aktør i ryggen.

— Medlemmene våre synes det er gull verdt at de slipper bryet med å forhandle selv. I Ahlsell jobber vi hver dag for å stå i ryggen til kundene våre, og det var spesielt gøy å høre at en av bilselgerne måtte ringe hovedkontoret for å sjekke om det faktisk gikk an å ha så gode prisavtaler da et av Partner-medlemmene kjøpte ny firmabil, sier Småriseth.

Dette er Ahlsell Partner

Ahlsell Partner er Ahlsells fordelsprogram som har eksistert i snart tretti år. Medlemmer får gunstige avtaler på alt fra bil til mobilabonnement, kvalitetssystem, forsikringer og produkter.

Ahlsell kjører også en rekke kurs for Partner-medlemmer og inviterer til kundekvelder for det enkelte firma. Nylig har Ahlsell Partner åpnet for VA-entreprenører.

Konkurransefortrinn

Småriseth forteller at mange av Partnerne opplever medlemskapet som et stort konkurransefortrinn.

— Med gunstige prisavtaler spares det en del penger totalt sett, som mange bruker på å kapre nye markedsandeler. Flere av firmaene som har vært medlem i lang tid gir tilbakemelding om at de opplever at fordelene de får gjennom medlemskapet gir dem konkurransefortrinn i lengden, avslutter han.

Gratis å bli medlem

Rørleggerne og elektrikerne har vært medlemmer i mange år – nå er det VA-entreprenørens tur! Det er helt gratis å bli Ahlsell Partner – send oss din søknad i dag og bli med i fellesskapet!

Send søknad >

Ahlsell tilbyr profesjonelle brukere et bredt spekter produkter og tjenester innen VVS, VA, Elektro, Verktøy og Personlig verneutstyr. Ahlsell er Nordens ledende distributør innen vårt virkeområde. 2018 omsatte konsernet for drøye 31 milliarder kroner (SEK) og hadde omlag 5700 ansatte.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com