Annonsørinnhold

VAnytt Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Som Ahlsell Partner får du tilgang til systemer som gir deg mer tid til kundene og full kontroll på prosjektene

Ahlsells fordelsprogram Ahlsell Partner har i mange tiår gitt medlemmene gunstige priser på produkter, kurs og smarte verktøy. Når Ahlsell Partner nå åpner slusene for VA-bransjen, får du som medlem blant annet partnerfordelen Ahlsell Office – administrasjonsverktøyet som gir entreprenørene full oversikt over alle prosjekter og ordrer.

Ahlsell Office er allerede tatt i bruk av både elektrikere og rørleggere. Partnersjef Ole-Magnus Småriseth i Ahlsell har fått mange gode tilbakemeldinger på verktøyet.

— Medlemmene skryter veldig av at Ahlsell Office passer utmerket i en arbeidshverdag som ikke er A4 siden det er skreddersydd for håndverkere. Det betyr at det også passer perfekt som styringsverktøy for VA-entreprenører med behov for orden i sysakene, innleder Småriseth.

Dette er Ahlsell Office

Ahlsell Office er et webbasert administrativt verktøy som er skreddersydd for proffene. Verktøyet gir deg oversikt over arbeidshåndtering, prosjekter, dokumentasjon og fakturering – og har en sømløs integrasjon mellom Ahlsell og ditt firma.

Sparer penger

En gjentagende tilbakemelding fra medlemmene er at Ahlsell Office er billigere enn tilsvarende verktøy.

— En av partnerne våre fortalte meg at de betaler mindre for fire Ahlsell Office-lisenser enn de gjorde for to lisenser i det forrige programmet sitt. Både små, mellomstore og store bedrifter kan spare mye penger med Ahlsell Office, sier Småriseth.

Ikke bare er lisensene rimeligere enn tilsvarende løsninger – entreprenørene sparer også tid på ordreregistrering.

— Når du registrerer prosjektet ditt i Ahlsell Office får du opp et ordrenummer som du kan ta med til din nærmeste Ahlsell-butikk. Uthentingen av produkter blir dermed veldig effektiv, legger Småriseth til.

Saken fortsetter under bildet:

Kundestyrt utvikling

VA-entreprenører har ofte behov for skreddersydde løsninger. På spørsmål om hvordan Ahlsell Office kan brukes i forbindelse med større løsninger forsikrer Småriseth at VA-partnere får topp kundebehandling.

— Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra eksisterende medlemmer på at hjelpen fra Ahlsell oppleves som svært god. Det gjelder også for våre nye VA-partnere. Vi vil fortsette å bistå medlemmene med å finne den beste løsningen til deres prosjekt hvis de har behov for skreddersøm, sier han.

Han peker også på at verktøyet i stor grad er utviklet etter medlemmenes innspill.

— Vi utvikler programmet i tråd med kundenes innspill. Vi har flere ganger fått innspill på funksjoner som ønskes, og ved etterspørsel videreutviklet verktøyet i tråd med ønskene, avslutter Småriseth.

Gratis innmelding

Har du lyst å bli med i rekken av fornøyde partnere? Det er gratis å bli Ahlsell Partner – send oss din søknad i dag!

Søk her >

Ahlsell tilbyr profesjonelle brukere et bredt spekter produkter og tjenester innen VVS, VA, Elektro, Verktøy og Personlig verneutstyr. Ahlsell er Nordens ledende distributør innen vårt virkeområde. 2018 omsatte konsernet for drøye 31 milliarder kroner (SEK) og hadde omlag 5700 ansatte.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com