Annonsørinnhold

VAnytt Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Gunstig mobilabonnement i Ahlsell Partner: Atea går an!

Uansett om du befinner deg i en grøft, under bakken eller i bilen er tilgjengelighet på telefon en forventet selvfølge. Med partnerfordelen Atea Mobil fra Ahlsell får du stor datapakke, Telenor-dekning og gunstig pris i ett abonnement – det er nesten ikke til å tro. At det går an!

Medlemmene i Ahlsell Partner har lenge dratt nytte av fordeler, som mobilabonnementet fra Atea Mobil. Nå er fordelsprogrammet endelig tilgjengelig for VA-entreprenører også.

— Tilbakemeldingen fra medlemmene viser at vi har truffet blink med Atea Mobil. De opplever å endelig kunne snakke i telefonen uansett hvor på veien de befinner seg, forteller Ole Magnus Småriseth, Partnersjef i Ahlsell.

Store pakker som gjelder
Glem både myke og harde pakker – for proffene er det store pakker som gjelder. Spesielt store datapakker.

— Vi vet at store datapakker er viktig både for en effektiv arbeidshverdag og tilfredsheten blant de ansatte. Det hentes inn store dokumentmengder og mange entreprenører laster opp en god del bilder når de er ute på oppdrag. Derfor tilbyr vi Atea Mobil som en partnerfordel – fordi vi vet hvor viktig data og dekning er for proffer som farter rundt, sier Småriseth.

God dekning
For VA-entreprenører som jobber mye utendørs, gjerne i lite sentrale områder, er god mobildekning spesielt viktig.

— Når arbeidsstedet ditt kan ligge utenfor allfarvei en periode er det svært irriterende å ikke ha dekning der. Atea Mobil gir full Telenor-dekning, slik at proffene alltid får tak i kolleger og partnere – og alltid er tilgjengelig i andre enden.

Rask support og kundeservice
Skulle uhellet først være ute melder Småriseth om null driftsavbrudd og rask support fra mobiltjenesten.

— Medlemmene våre melder om rask oppfølging fra kundeservice dersom det skulle oppstå et problem.

Gratis innmelding
Ahlsell Partner er nå åpent for VA-entreprenører. Er du interessert i gunstige avtaler på leveranser av PC, mobil og mobilabonnement? Avtalen med Atea Mobil sikrer deg som Ahlsell Partner markedets beste betingelser på mobilabonnementer (1 – 40 GB), mobilt bredbånd (15 – 40 GB) og sentralbordløsning.

Send inn din søknad i dag og bli en del av Ahlsell Partner >

Ahlsell tilbyr profesjonelle brukere et bredt spekter produkter og tjenester innen VVS, VA, Elektro, Verktøy og Personlig verneutstyr. Ahlsell er Nordens ledende distributør innen vårt virkeområde. 2018 omsatte konsernet for drøye 31 milliarder kroner (SEK) og hadde omlag 5700 ansatte.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com