Annonsørinnhold

VAnytt Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Maskinentreprenør: — Forsikring med ekstraordinær service og veldig bra vilkår

Maskinentreprenør Per Øyvind Bentzen driver et enkeltmannsforetak med samme navn. Som eneste ansatt setter han stor pris på den administrative bistanden han får fra Ahlsell – og ikke minst hjelpen fra Ly Forsikring, partnerfordelen for alle Ahlsell Partner-medlemmer.

Knapt en drøy måned etter maskinentreprenør Bentzen ble medlem i Ahlsell Partner byttet han til Ly Forsikring. Det angrer han ikke et sekund på.

— Jeg byttet til Ly Forsikring både på grunn av prisen, og ikke minst den ekstraordinære servicen som min kontaktperson Stig har ytet for meg, innleder han.

Saken fortsetter under bildet:

Maskinentreprenør Per Øyvind Bentzen driver et enkeltmannsforetak med samme navn.
Han setter stor pris på den administrative bistanden han får fra Ahlsell – og ikke minst hjelpen fra Ly Forsikring, partnerfordelen for alle Ahlsell Partner-medlemmer.

Service langt over forventningen
Han beskriver servicenivået som langt over det han forventer fra en forsikringsagent.

— Jeg er jo alene og har ofte behov for hjelp til ting, og det er ikke alltid lett å vite hvor en skal begynne. Stig er en kunnskapsrik herremann med mange kontakter som han har valgt å dele med meg for å gi meg ekstra bistand, sier Bentzen.

Han hadde i utgangspunktet en god relasjon til sitt forrige forsikringsselskap også, men presiserer at bistanden fra Stig i Ly Forsikring har vært ekstraordinær ut fra det han tidligere har vært vant til.

Gode vilkår
Den ekstra servicen eksemplifiserer han blant annet med tilleggsprodukter han har fått tilgang til, som i utgangspunktet ikke inngår i tjenestespektret til Ly.

— Jeg hadde et spesifikt problem jeg trengte en løsning på. Ly ordnet det for meg i full fart på en veldig tilfredsstillende måte, og det setter jeg umåtelig stor pris på. Måten de møter mennesker på skiller dem veldig fra andre selskaper.

Bentzen, som eier mange dyre kjøretøy, er også svært fornøyd med vilkårene til forsikringsselskapet.

— Jeg har mange maskiner: To lastebiler, gravemaskin, traktor, ploger og spredere. Jeg opplever vilkårene til Ly Forsikring som veldig bra når eiendelene mine skal forsikres. I tillegg opplever jeg at de har utfordret meg på en god måte og gitt meg en tillit jeg setter stor pris på, sier han.

Fordeler fra Ahlsell Partner
Medlemsprogrammet Ahlsell Partner er skreddersydd for håndverkere og entreprenører, og gir medlemmene en rekke fordeler – Ly Forsikring er en av dem. Som medlem i Ahlsell Partner er du garantert 15 % rimeligere forsikring hos Ly enn avtalen du har i dag – med bedre vilkår.

Tett samarbeid med Ahlsell
Maskinentreprenør Bentzen har flere store jobber for kommunen og har samarbeidet med sin lokale Ahlsell-butikk i Mo i Rana i mange år.

—Etter jeg fikk forespørsel om å bli med i Ahlsell Partner hadde jeg plutselig en skokk folk fra Ahlsell på besøk, og nå skal vi skrive kontrakt med et stort oppdrettsselskap der vi samarbeider om en rørleveranse.

Avdeling Mo i Rana har bistått ham i mange år med administrativt arbeid som dimensjonering og utregning av kalkyler. Det setter han stor pris på.

— Jeg må bare rose Ahlsell for at de stiller opp for meg. De gjør en imponerende jobb og jeg er veldig fornøyd med dem. Spesielt Frode Johansen hos Ahlsell er en super hjelp for meg, avslutter han.

Gratis å bli medlem
Er du interessert i Ly Forsikring og de andre fordelene medlemmer som Per Øyvind får? Det gratis å bli medlem i Ahlsell Partner – send oss din søknad i dag!

Send søknad om medlemskap >

Ahlsell tilbyr profesjonelle brukere et bredt spekter produkter og tjenester innen VVS, VA, Elektro, Verktøy og Personlig verneutstyr. Ahlsell er Nordens ledende distributør innen vårt virkeområde. 2018 omsatte konsernet for drøye 31 milliarder kroner (SEK) og hadde omlag 5700 ansatte.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com