Premiere for VA Tour Norge om tre uker

VA Tour Norge skal besøke, Stavanger, Bergen,Oslo og Trondheim:

0

VA Tour Norge er navnet på Norges nye messe innenfor VA-bransjen. Norges ledende VA-foretak har valgt å turnere landet med sin egen VA-messe for å møte sine kunder. Den første rundreisen gjennomføres i mars 2018.

Målsetningen er at VA Tour Norge skal bli et arrangement som med jevnlige intervaller turnerer gjennom hele landet, derav messens navn. VA produkter som ofte er både store og tunge får sjelden plass i de lokale minimesser, men med VA Tour Norge får produsentene anledning til også å vise frem de større og tyngre produktene.

Det skriver arrangørene i en felles pressemelding.

– Vi er overbevist om at dette kommer til å bli en suksess. Vi vet at kundene i VA-bransjen ønsker å møte representanter fra de ledende produsentene for å se på og drøfte det aller siste innenfor produktnyheter og teknikk. Gjennom VA Tour Norge etablerer vi en ny og effektiv møteplass for den norske VA-bransjen, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene VVP.

I tillegg til selve messen vil besøkende få tilbud om å delta på gratis seminarer med viktige emner, som hvordan man kan få tilgang til sine data når man jobber på feltet, hvordan man kvalitetssikrer nye anlegg og hvordan man finner en totalløsning for VA-design med ulike digitale verktøy.

VA Tour Norge 2018 arrangeres på følgende steder:
Stavanger, 13. mars, Clarion Hotel Air
Bergen, 15. mars, Quality Edvard Grieg
Oslo, 20. mars, X Meeting Point (tidl. Exporama, Hellerudsletta)
Trondheim, 22. mars, Scandic Lerkendal

Det er gratis å besøke VA Tour Norge og registrering finner sted på www.vatour.no