Her begynte det hele: Replika av The Manchester Baby, verdens første datamaskin med elektronisk lagring, på Museum of Science and Industry i Manchester, England Wikipedia Commons Foto: Parrot of Doom

Første sommer med gode tilbud innen e-læring for VA

En tydelig sidevirkning av Koronatiden har vært en liten eksplosjon innen e-læring og webinarer innen VA-bransjen. Både fastsatte og fleksible tilbud strømmer på og både innen pumper og målesystemer er det tilbud i sommer.

0

Både Krohne og Grundfos tilbyr i sommer faglig oppdatering i form av webinarer. Den som har ledig tid eller ønsker en faglig avveksling, eller skulle befinner seg på jobb i en rolig periode kan utnytte tiden til å lære mer om de tekniske mulighetene.

Pumper

Grundfos har gjort alle sine webinarer tilgjenglige gjennom hele sommeren, frem til 16 august 2020. Og det beste med det hele er at du selv bestemmer når og hvor du vil se de, og hvor mange du vil se.

Tilbudet skal fungerer veldig enkelt på alle plattformer, både nettbrett, PC og mobil. Alt du trenger er ørepropper/headsett og du er klar. Så fort du registrerer deg så får du tilgang til webinaret. Du kan pause, spole tilbake og spole raskt fremover  så mye du vil.

Når du trykker på registreringslinkene under vil du også se en litt lengre forklarende tekst til de ulike webinarene.

Se tilbudet her

Måling

I samarbeid med Phoenix Contact arrangerer Videc og Wilo KROHNE Academy online en webinar-serie fra 20. juli til 25. juli med emnet “Måling, kontroll og automatiseringsløsninger”. Webinaret holdes på engelsk.

– Vi kjører en serie webinarer om temaet måling innen forskjellige vann og avløpsapplikasjoner. Direkte fra våre bransjeeksperter med mulighet for diskusjoner og svar på spørsmål. Man melder deg på direkte på websiden. Webinaret er gratis, forteller Ivan Rosenborg ved Krohne Instrumentation.

Først ute er “Intelligente løsninger for pålitelig transport av spillvann”, som holdes 21. juli Webinar-serien er tilpasset systemintegratorer, rådgivende ingeniører og sluttbrukere i prosessindustrien. Det gir deg direkte tilgang til kunnskapen og mange års erfaring fra ledende leverandører i W&WW Industry vist i 8 webinarer.

Se tilbudet her