Claus Garnjost

Wangen får ny direktør

Pumpenfabrik Wangen, produsent av balt annet pumper, utnevner en ny administrerende direktør.

0

Med Claus Garnjost (58) får Wangen Pumpen en erfaren og påkoblet leder for maskin- og anleggsteknikk. Før han begynte i Pumpenfabrik Wangen, var Garnjost ansvarlig for den strategiske utviklingen av Leistritz AG, en 2000 år gammel produsent av skruepumper, turbindeler, ekstruderingssystemer samt maskinverktøy og andre verktøy.

Tidligere fungerte Garnjost som administrerende direktør for Gildemeister Drehmaschinen (et datterselskap av DMG MORI), og som COO for Gebr. Heller Maschinenfabrik og Coperion Werner & Pfleiderer. Garnjost er utdannet ingeniør og begynte sin karriere i Man Roland Druckmaschinen AG.

Sammen med finansdirektør Lorenz von Haller, den utvidede ledelsen, aksjonærene og alle ansatte, vil Garnjost fortsette på Pumpenfabrik Wangens nåværende vekstbane og kontinuerlig utvide til nye områder som er egnet for strategisk vekst.

Aksjonærer og arbeidsstyrke i Pumpen Wangen takker Mr. Hofheinz for hans tjenester de siste to og et halvt år, og ønsker ham lykke til i fremtiden, fremkommer i en pressemelding.

Wangen er i Norge representert av www.froster.no