Julie Brodtkorb, Evelina Koltsova, Robert Stoltenbert og Live Nelvik kommer til konferansen Vann og Miljø 2024

Fire trekkplaster på plass til Vann og Miljø

Programmet for Vann & Miljø 2024 inneholder interessante foredragsholdere og tidsaktuelle temaer – årets møteplass for VA-bransjen. Nylig kunne programmet presenteres.

0

Arrangørene av Vann & Miljø 2024 har lagt lista høyt når det gjelder å trekke bransjefolk til konferansen. Nylig kunne presenterer en rekke sterke profiler, både fra bransjen selv og fra underholdingens univers.

Målet er likevel å invitere bransjekolleger relevant og nyttig påfyll, og en sosial møteplass hvor relasjoner bygges. Hovedtema for konferansen er «vann og avløp, nå og inn i fremtiden – hva gjør vi?». Tematikken miljø, kompetanse og digitalisering skal skape perspektiver, gi gode løsninger og samarbeid i bransjen.

Konferansen går over to dager, og blir sparket i gang av selveste Live Nelvik som konferansier. Nelvik har en unik tilstedeværelse, med gode og kjappe replikker, og kommer garantert til å lede oss trygt gjennom hele konferansen. 

– Dette er en konferanse som AVK har arrangert tidligere, men i samarbeid med Pipelife ønsker vi nå en konferanse som gir enda større spredning og har et inspirerende program. Vi opplevde tidlig et stort engasjement for konferansen, og det er med stor glede at vi endelig kan vise frem hva vi har jobbet med i en god stund, sier Martin Rud, markedssjef i AVK. 

– Sammen med AVK har vi jobbet iherdig for å spikre et program som hver og en i VA-bransjen ikke ønsker å gå glipp av. Den siste tiden, og i fremtiden vil vann og miljø være avgjørende for alle. AVK og Pipelife er store aktører og bidragsytere inn i denne bransjen. Vi har et samfunnsoppdrag og ønsker å skape et samlingspunkt for inspirasjon og faglig påfyll, sier Jens Kristian Gulbransen, salgssjef infrastruktur i Pipelife.

Program: Vann & Miljø 2024 har et faglig interessant program, og AVK og Pipelife ser frem til å presentere både foredragsholdere og utstillere. Programkomiteen har bestått av ulike aktører, og sammen har de landet på et program som skal gi bærekraftig perspektiv og gi gode forutsetninger herfra og inn i fremtiden.

Messevandring: Under konferansen er det tilrettelagt for flere messevandringer, og det er en unik mulighet for å bli kjent med de spennende utstillerne som finnes i bransjen. Påmelding for utstillere har nettopp åpnet, og opplever allerede stor interesse for utstillerplass.

Vann & Miljø 2024