Asle Hindenes og Knut Tørraasen har planen klar for videre vekst

Rigger selskapet for videre vekst

Knut Tøraasen overtar som daglig leder etter Artur Burdek, som fortsetter i selskapet, men vil jobbe mer direkte mot markedet gjennom salg og markedsføring. Ny styreleder, Asle Hindenes, kommer fra rollen som styremedlem.

0

Froster AS har valgt ny styreleder og daglig leder med virkning fra 1.1.2024. Ny styreleder, Asle Hindenes, kommer fra rollen som styremedlem. Tidligere styreleder fortsetter som styremedlem.

Tilsvarende rollebytte foretas i selskapets drift, ved at Knut Tøraasen overtar som daglig leder etter Artur Burdek, som også fortsetter i selskapet, men vil jobbe mer ut mot markedet gjennom salg og markedsføring. 

Hindenes har lang erfaring som gründer og bedriftsleder fra blant annet Hagel AS, i tillegg til roller som daglig leder og økonomisjef i flere selskaper. Hindenes er utdannet foretaksøkonom fra NHH og har styrekompetanse gjennom fagkurs på BI, samt flere formelle styreverv gjennom mange år. 

Selskapets nye daglige leder Tøraasen, innehar 30 års erfaring fra kommersielt arbeid og ledelse, samt mastergrad i ledelse og Bachelorgrad i kommunikasjon fra BI. 

– Vi rigger selskapet for videre vekst. Det er en rekke spennende endringer på gang. Avtroppende daglig leder Artur er en uvurderlig ressurs gjennom sin ekspertise på en rekke av våre produkter, som nå vil komme kundene våre enda mer til nytte. Begge er medeiere i selskapet og vi tror dette vil utgjøre en positiv driv for absolutt alle parter, samtidig som kontinuiteten sikres, ytrer Tøraasen. 

– Nå ser vi fram til å videreutvikle våre strategier for fremtiden med en sammensveiset gjeng dyktige medarbeidere, avslutter styrets påtroppende leder, Asle Hindenes.