Brødrene Dahl er klare for å ta i mot kunder og leverandører i Haavard Martinsens vei 19E, fra venstre Driftssjef Glenn Olsen, Servicesentersjef Fritz Langhammer og Regionssjef Anders Weldingh.

Brødrene Dahl åpner butikk i Groruddalen

Brødrene Dahl har etablert et nytt Servicesenter i hjertet av Groruddalen. Målet med etableringen er å tilby det beste produktsortimentet, og den beste servicen i bransjen i umiddelbar nærhet til et av Oslos tettest bebygde strøk

0

– Vi i BD jobber hver dag for å bidra til å effektivisere våre rørleggerkunder. Som et ledd i dette så skulle det jo bare mangle at vi også har et servicesenter der kundene våre jobber.
Groruddalen er et av Oslos tettest bebygde strøk, og mer enn hver femte Oslo borger bor her. I tillegg har mange sin arbeidsplass her ved de mange industri- og lagervirksomhetene, skriver Brødrene Dahl i en pressemelding.

Servicesenteret er på ca. 1.300 m2 og har på lager ca. 7.300 artikler. Det er lagt vekt på god oversikt for kundene, og at det skal være raskt og enkelt å finne frem til varene. Produktspekteret dekker alle nødvendige produkter for fagområdene VVS, VMT, Industri, samferdsel, verktøy og arbeidsklær.

Dørene åpnet mandag 14. august kl. 06.30 i Haavard Martinsens vei 19E, 0978 Oslo. Butikken vil holde åpent mandag – fredag 06.30 – 16.00.

BD skriver til slutt i pressemeldingen at det vil bli åpningsfest med leverandører samt bevertning 22.-25. august.