Trond Bjørnsen og Thomas Lindgren er nyansatte hos Isoterm.

Isoterm styrker markedssiden

Isoterm ønsker å styrke sin lokale tilstedeværelse og har derfor styrket markedssiden. Nye distriktsansvarlige er Trond Bjørnsen og Thomas Lindgren.

0

Trond Bjørnsen blir ny distriktsansvarlig i Oslo, Østfold og Akershus mens Thomas Andrè Lindgren blir ny distriktsansvarlig i Buskerud, Vestfold, Telemark og Agderfylkene.
– Vi ser at markedet er i vekst og etterspørselen øker. Derfor øker vi bemanningen. Samtidig er det viktig å være til stede i nærområdene og bidra til prosjekter i tidlig fase. Dette gjelder særlig i kjerneområdet, som er Østlandet, sier salgssjef Geir Lillehovde hos Isoterm til VANytt.

Allsidig bakgrunn
Trond Bjørnsen har allsidig bakgrunn. Han kommer nå fra stillingen som distrikts-representant i Oras Armatur. Før dette var han salgskonsulent i Foss Bad/Foss Fabrikker AS.
Bjørnsen har bakgrunn som rørlegger, og har hele yrkeslivet arbeidet i VVS bransjen. Trond er bosatt i Våler kommune like ved Moss og begynner i stillingen i slutten av august.
– Vi ser frem til at Trond blir med på laget. Trond er kjent som en person med stor integritet. Med hans innstilling til markedet er vi trygge på at våre samarbeidspartnere blir godt ivaretatt, sier salgssjef Geir Lillehovde.
– Jeg gleder meg til å ta fatt på stillingen jeg ser frem til å bli kjent med VA bransjen, sier Bjørnsen.

Rørlegger med erfaring
Thomas Lindgren er født og oppvokst i rørleggerbransjen. Han er utdannet rørlegger og begynte i sin karriere i farens bedrift. Siden har han jobbet i både Centrum rør og hos Assemblin AS som rørlegger.  Thomas kommer nå fra stillingen som VA selger i Heidenreich, hvor han har vært de 4 siste årene. Lindgren bor i Drammen med sin familie, og har ansvar for Buskerud, Telemark, Vestfold og Agderfylkene.
– Thomas er en nyskjerrig person med de egenskapene vi ser etter. Han er genuint interessert i VA bransjen, og innehar god kompetanse og forståelse for markedet han skal ha ansvar for. Vi gleder oss til fortsettelsen, uttaler salgssjef Lillehovde.
Lindgren ble ansatt 1. august.