Carl Christian Sibbern blir daglig leder for Vitek

0
Carl Christian Sibbern skal fra 1. september styre skuta hos Vitek.

Vitek har vært en del av Tertnes Holding systemet i 10 år. Dette har vært en periode med kontinuerlig vekst både i størrelse, produktportefølje og kompetanse i selskapet. Selskapet har også blitt mer spesialisert innen sine hovedområder gjennom etableringen av datterselskapene Vitek Rørfornying, Vitek Service og Vitek Miljø.

– Nå er tiden inne for ytterligere vekst, og vi er klar for å etablere oss i nye regioner», sier Jan Olav Jørgensen, styreleder i Vitek AS. – Vi er meget glad for å få med oss CC i denne spennende fasen av selskapets historie.

Sibbern har lang og bred erfaring fra norsk næringsliv. Han er utdannet forstkandidat fra NMBU og har i tillegg til VA og rørfornyingsbransjen (NoDig) også jobbet med blant annet skogforvaltning, finans og luftfart. Sibbern starter sitt oppdrag allerede 1. september og gleder seg til oppgaven.

– VITEK er et selskap der teknologi, innovasjon og samfunnsengasjement får stå i høysetet sammen med medarbeidere som har stolthet for jobben og firmaet, sier Sibbern. – Med VITEKs verdigrunn og firmakultur som utgangspunkt, vil vi ydmykt men bestemt ta grep for å bli en nasjonal aktør med de største ambisjoner, sier han.

Vitek samler nå ansatte, utstyr og kompetanse fra Vitek Rørfornying og Vitek Service inn i morselskapet Vitek AS og er klar for å erobre nye markedsandeler i nye deler av landet under ledelse av CC Sibbern. Vitek Miljø er fortsatt en del av familien, men vil få sin egen videre utvikling innen miljøbransjen og avfallshåndtering.