Bilde: Mange kunder og leverandører hadde funnet veien til åpningen av butikken.

Åpnet ny avdeling i Drammen

Det var pølser på grillen, rød løper, alkoholfri champagne, minimesse, masse folk og stor stemning da Heidenreich nylig åpnet sin nye butikk i Drammen. Det satses også hardt på VA, og produktene er lett tilgjengelig på anleggets uteområde.

0

Heidenreich sin administrerende direktør Bjørn Moen kuttet åpningsrøre, sammen med distriktssjef Henning Jordan og butikkleder Unn Kristin Ødegård, og kunne erklære butikken for åpen. Det satses også hardt på VA, og produktene er lett tilgjengelig på anleggets uteområde. 

– Vi har vært tilstede i Drammen i flere tiår, så vi kan se tilbake på en lang og god historikk her. Nå har vi spesialdesignet lokaler utfra våre ønsker, og er rigget for ytterligere vekst, sier grossistkjedens markeds- og bærekraftsdirektør Kjetil Grønbakken.

Butikken er er topp moderne og lett å orientere seg i.

Heidenreich Drammen byr i tillegg på et stort og trivelig uteområde, samt gode parkeringsfasiliteter.

– Her er alt tilrettelagt for trivsel og effektivitet på over 1000 m2, med butikk, kontorplasser, møterom, lager – og den viktige møteplassen for våre kunder; kaffekroken. Her skal det være lett å hygge seg med en kopp kaffe og en prat med kolleger og bekjente i tillegg til en effektiv og god handel, sier Grønbakken. 

Grønbakken gledet seg over det store frammøtet og mange hyggelige ord både fra kunder og leverandører på åpningsdagen. 

– Ja, det har vært veldig positive tilbakemeldinger på at butikken er lys og innbydende, med god takhøyde og med kundekroken som har utsikt ut over hele butikken.

Han forteller at minimessen vil holde i gang til og med onsdag denne uken, og at festen ikke er over så lenge det er kake igjen.