AxFlow satser innen lekkasjesøk og har inngått distribusjonsavtale med HWM Water Ltd.

AxFlow utvider med produkter for lekkasjesøking

AxFlow har i en årrekke hatt en rekke anerkjente løsninger innen VA-bransjen med pumper, ventiler, pumpestasjoner, instrumentering og service. Nå utvider man produktspekteret i et spennende marked med produkter fra den britiske produsenten HWM-Water.

0

AxFlow satser innen lekkasjesøk og har inngått distribusjonsavtale med HWM Water Ltd.

HWM- Water Ltd er en godt etablert leverandør innen lekkasjesøking internasjonalt og har allerede klart å bli et etablert merkenavn i Norge. Systemet er basert på lydloggere og dataloggere for å overvåke rørnettet og vannivåer, samt løsninger for å detektere lekkasjer.

Dataene kan enkelt kobles opp mot kommunenes plattformer innen monitorering. Dette er spesielt aktuelt for kommunal sektor, hvor det kan være store utfordringer med lekkasjer og overvann.

-Vi er stolte over å ha agenturet fra HWM med i sortimentet vårt. Lekkasjesøk er et aktuelt tema, både med tanke på å avdekke lekkasjer, sikre drikkevann og ikke minst overvannsproblematikken i en tid med mye styrtregn. Denne sommeren er vel et godt eksempel på det, påpeker Morten Økland, produktansvarlig i AxFlows instrumenteringsavdeling.

Les mer om produktene fra HWM på www.axflow.no