To nye til Sigum Fagerberg

0

Kanita Sehic er bosatt i Våler og startet hos Sigum Fagerberg 1. januar, og skal arbeide som ordrebehandler i industriavdelingen. Sehic har tidligere jobbet hos Wärtsilä som spare-part koordinator og har lang fartstid innen den maritime bransjen.

Peter Bjørn Vendelbo er bosatt på Jessheim og startet hos Sigum Fagerberg 1. januar, og skal arbeide som produktspesialist i instrumentavdelingen. Vendelno har tidligere arbeidet hos Hesselberg som produkt leder, og Eik Maskin innen teknisk support. Fritiden bruker han i sitt eget verksted hvor han fordyper seg i alt innen treverk, elektronikk og tekniske løsninger.

– Vi er veldig fornøyd med å ha fått disse to positive medarbeiderne med på laget og ønsker de velkommen til oss, sier Lars Andreas Eriksen QA ansvarlig hos Sigum Fagerberg.