Erik Stensrud blir Pipelife Norges salgssjef for vann- og miljøteknikk og kabelvern. Foto: Pipelife Norge

Ny salgssjef i Pipelife Norge

Erik Stensrud (53) har bred ledererfaring fra bransjen, både fra en håndverkerbedrift, såvel som fra grossist- og leverandørleddet. Erik Stensrud vil gå inn i rollen som salgssjef i Pipelife Norge i august 2024.

0

Erik Stensrud (53) har bred ledererfaring fra bransjen, både fra en håndverkerbedrift, såvel som fra grossist- og leverandørleddet.

Han har drevet sitt eget rørleggerfirma, som avsluttet med 20 ansatte og 40 millioner i omsetning, før han startet å jobbe med VA-salg hos grossisten Heidenreich. Etter en periode hos en pumpeleverandør, endte han opp som salgsleder bedrift i varmepumpebransjen, nærmere bestemt hos Mitsubishi Electric.

Vil ta selskapet til nye høyder

Salg- og markedsdirektør i Pipelife Norge, Jørn Fragge, er trygg på at selskapet har funnet rett person for å lede selskapets økte satsing på sine fremtidsrettede produkter og løsninger innenfor vann- og miljøteknikk, samt kabelvernsegmentet.

– Med Erik sin faglige bakgrunn og erfaring fra ulike deler av verdikjeden, kombinert med hans lidenskap for salg og ledelse, er jeg overbevist om at han raskt vil ta selskapet til nye høyder, sier Jørn som samtidig informerer om at Erik Stensrud vil lede et team på omlag 15 ansatte.

Starter i august

Erik Stensrud vil gå inn i rollen som salgssjef i Pipelife Norge i august 2024.

– Jeg har et særdeles godt inntrykk av Pipelife som en seriøs og stor markedsleder. Og det at produksjonen skjer her i Norge, er jo utrolig bra. Så det å ta på meg skjorta med Pipelife på brystet, det gleder jeg meg virkelig til, sier Erik Stensrud.