Geir Kåre Kroken er nylig ansatt som salgs- og markedssjef ved Furnes Jernstøperi. Han får ansvaret for det norske markedet.

Furnes styrker sin markedsavdeling

Furnes Jernstøperi har nylig ansatt Geir Kåre Kroken som salgs- og markedssjef. Tidligere salgssjef Per Martin Pettersen går over i en ny rolle med ansvar for nøkkelkunder og prosjekter samtidig som han beholder sitt tidligere salgsdistrikt.

0

– Vi ønsker å styrke oss mot kommende infrastruktur prosjekter, sier Kroken, som har tidligere erfaring fra VA-bransjen gjennom 18 år som markedssjef i Isoterm, samt å ha vært daglig leder i samme selskap gjennom 11 år.

– Vi er glade over å kunne inkludere Geir Kåre i vår organisasjon, samtidig som Per Martin i en ny rolle som key account manager og dermed kan vie mer tid til våre viktige nøkkelkunder og styrke vår prosjektledelse. Dermed får vi et enda mer slagkraftig markedsapparat, sier leder for for Furnes Jernstøperi, Oddbjørn Maurdalen.

Geir Kåre Kroken er fra Vinstra i Gudbrandsdalen og begynte sitt arbeid hos Furnes i desember.
– Jeg kjenner bedriften fra lang tid tilbake og ser fram til å bidra til videre utvikling. Jeg har bare gode erfaringer gjennom å samarbeide med Furnes i min tidligere stilling ved Isoterm. Furnes er en virksomhet med stabil bedriftskultur og sterk markedsposisjon, sier Kroken, som ved siden av markedsarbeidet også vil bruke mye tid på kunder og salgsarbeid.

Å styrke markedsavdelingen er for Furnes en naturlig videreføring i tråd med vekst og økende engasjement i markedene.
– Vi er sikre på at våre kunder og forbindelser framover vil oppleve dette som en gevinst, og vi ser fram til et nytt år med nye utfordringer, sier leder for for Furnes Jernstøperi, Oddbjørn Maurdalen.