Markeds- og kommunikasjonssjef Kjetil Grønbakken, Heidenreich. - Med disse personene får vi styrket vår kompetanse innen salg,og vi får personer med lang erfaring og fartstid fra leverandørleddet.

Heidenreich styrker salgsorganisasjonen

– Vi ønsker å styrke oppfølgingen mot kjeder og storkunder prosjekt, og har ansatt Morten Lerengen som ny salgsdirektør prosjekt. I tillegg begynner også Frode Skarbøe og Christian Finstad i vår region Sentral Øst.

0
Det sier markeds- og kommunikasjonssjef Kjetil Grønbakken i Heidenreich i en pressemelding.

De tre medarbeidere kommer alle fra Høiax AS, hvor Morten Lerengen har hatt stillingen som salgssjef i mange år.


Heidenreich styrker også salget og oppfølgingen mot VVS- og prosjektmarkedet i region SentralØst. Til å ta tak i dette har grossisten ansatt Frode Skarbøe og Christian Finstad. Begge disse kommer også fra salgstillinger hos Høiax.

– Vi har gjennom 104 års drift bygget oss betydelig og høy kompetanse innen våre produktområder, og vi har i dag et utstrakt og tett samarbeid med mange viktige aktører både innen VA- og VVS- markedet. Kostnadseffektivitet og gode logistikkløsninger vil fortsatt være en nøkkel for oss. Våre dyktige og dedikerte salgsressurser er opptatt av å jobbe tett med våre kunder, følge opp logistikk, planlegge og samarbeide rundt produktløsninger, sier Grønbakken.

 – Vi ser store muligheter i markedet og velger nå å øke og styrke våre salgsressurser for å kunne yte enda bedre service ovenfor våre kunder. Dette vil også bidra til at vi kan imøtekomme markedets ønsker og muligheter enda bedre.
 
Morten Lerengen sier i pressemeldingen at tiden var inne for å prøve nye utfordringer.
– Etter 13 år i en organisasjon som jeg har trivdes godt og hatt spennende, morsomme og utfordrende hverdager, så var tiden inne for å se seg om etter nye utfordringer. Jeg ser med glede frem til å være en del av Heidenreich – organisasjonen. Det er mange muligheter for Heidenreich i markedet og jeg er stolt over å skulle være en del av det teamet. Jeg kommer til en større organisasjon som samtidig med en lang historie, også har evnet å fornye seg. En stor og spennende forandring vil også bli å jobbe med et enda bredere produktspekter, enn det jeg har gjort de siste 13 årene. 
 
– Vi i Heidenreich er stolte og glade over å kunne ønske alle tre personene velkommen til vår organisasjon. Med disse personene får vi styrket vår kompetanse innen salg, og vi får personer med lang erfaring, sier Grønbakken avslutningsvis.