Fornyer nettbutikken for enklere handel

Har lagt opp til menystyrt navigasjon slik at det blir enkelt å navigere seg frem til rett vare. I tillegg har man lagt inn bilde på 95% av varene, dette vil bli fullført 100% i løpet av kort tid.

0

Netthandel er i vekst og Alhlsell ønsker å legge videre til rette for enklere netthandel for kundene. Nylig lanserte man en fornyet utgave av sin nettbutikk, som er enklere å mer oversiktlig.

Nettbutikken innehar en rekke nye funksjoner nettopp lagt til rette for å møte kundenes økende behov for effektiv e-handel.

– Vi har lyttet til våre kunder og gjort store endringer både når det gjelder brukervennlighet, funksjoner og innhold. Blant annet har vi forenklet kjøpsprosessen og gjort det enklere å finne fram i vårt brede sortiment, forteller Mårten Forssell, e-handelsansvarlig i Ahlsellkonsernet og prosjektleder for utviklingen av den nye nettbutikken.

Parallelt med den nye nettbutikken kommer den gamle nettbutikken til å være tilgjengelig fram til slutten av desember.


– Vi vil gjøre overgangen til den nye nettbutikken så smidig som mulig for våre kunder. Derfor stenger vi den gamle nettbutikken først mot slutten av året, sier salgs og markedsdirektør innen VA, Geir Inge Sørensen.

En annen og viktig forbedring er at man nå har med alt  alt av lagerførte VA varer. En av hovedforskjellene er at den nå er menystyrt slik at det er enkelt å navigere seg frem til rett vare. I tillegg har man lagt inn bilde på 95% av varene, dette er en prosess som vil bli fullført 100% i løpet av kort tid.
 
Her er noen av de viktigste funksjonene med den nye nettbutikken:

– Mer informative produktsider.
– Bedre oversikt over produkter og tilbud.
– Mulighet til å se din egen pris og lagerstatus.
– Handle der du er – fungerer like bra på mobil, nettbrett og PC.
– Enkel og god søkefunksjon på produkter – smarte filter for flere relevante treff.
– Mine sider – gir deg rask oversikt og full kontroll over din egen konto hos oss.
– Rask bestilling ved bruk av egen direktefunksjon.

– Med disse forbedringene og forenklingene  legger vi til rette for økt netthandel på VA, sier salgs og markedsdirektør innen VA, Geir Inge Sørensen til VAnytt.