Svein Magne Albertsen og Per Michaelsen

To nye selgere på plass hos Innva

Innva har ansatt Per Michaelsen og Svein Magne Albertsen som distriktsansvarlige. Begge har bakgrunn som rørleggere og har god kompetanse og erfaring innen VA.

0

Per Michaelsen (55) er utdannet rørlegger og har erfaring fra blant annet PE sveising og deleproduksjon. Han har blant annet vært avdelingsleder i Brødrene Dahl AS i 9 år, med ansvar for etablering av ny avdeling i Narvik.

Michaelsen har et stort kontaktnett i Nord Norge og har de siste tre årene arbeidet som distriktssjef for Nordland Troms og Finnmark.

-Da Innva søkte etter medarbeider i nord var valget egentlig enkelt. Jeg kjente enkelte av de som arbeider der fra tidligere og vet hvilke faglig kompetanse de besitter. Hawle er kjent for kvalitet. Det gir en trygghet både for oss som selgere og for sluttbruker. Etter få uker på veien har tilbakemeldingene bare vært positive, forteller Michaelsen.

Michaelsens distrikt vil være deler av Troms og Finnmark.

Svein Magne Albertsen (31) er utdannet rørlegger og har arbeidet flere år som offshore rørlegger for Aibel. De siste årene har han arbeidet som uteselger for Ahlsell på Kløfta.

– Jeg ser frem til å jobbe hos Innva som er en bedrift der kvalitet og service er i fokus fra A-Å. Dette sammen med den brede kunnskapen kollegaene her har med seg, gjør arbeidet veldig spennende. Jeg gleder meg også til å knytte nye kontakter i bransjen, sier Svein Magne Albertsen. Hans distrikt vil være Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark og Oppland

-Vi er veldig glade for at Michaelsen og Albertsen har startet hos. Med deres kompetanse og nettverk innenfor bransjen, vil Innva nå ha et godt, sultent og kunnskapsrikt salgsteam som dekker hele landet, sier salgssjef Scott Reinhard.