Daniel Wiesenberg er ansatt som ny distriktssjef og markedssjef for Midt-Nord i COWI.

Daniel Wiesenberg ny distriktssjef for COWI i Trondheim

– Vi er utrolig fornøyde med å ha fått Daniel med på laget. Fra tidligere samarbeid har vi blitt kjent med Wiesenberg engasjement for å skape verdi for kunden, bygge relasjoner og dyrke frem gode partnerskap.

0

– Vi er utrolig fornøyde med å ha fått Daniel med på laget. Fra tidligere samarbeid har vi blitt kjent med Wiesenberg engasjement for å skape verdi for kunden, bygge relasjoner og dyrke frem gode partnerskap.

Weisenberg har svært god oversikt over Trondheimsmarkedet. Han får et dedikert ansvar for å videreutvikle strategiske partnerskap og styrke våre kunderelasjoner i regionen, sier Senior markedsdirektør for COWI Norge, Kirsti Engebretsen Larssen i en pressemelding.

Wiesenberg kommer tilbake til Trondheim etter et kort opphold som prosjektleder for det tyske rådgivningsselskapet Drees & Sommer i Strasbourg, Frankrike. Før det jobbet han flere år som markedssjef for Rambøll Norge i Trondheim.

– Det er utrolig givende å få spille en viktig rolle i utviklingen av Trondheim igjen. Å oversette kundenes behov i bærekraftige, helhetlige og velfungerende løsninger, er noe jeg brenner for. COWI har et unikt kompetansemiljø når det kommer til bærekraft og digitalisering som jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med og få delt med våre kunder, sier Wiesenberg.

Fra tidligere jobbet Wiesenberg fem år som prosjektleder for Skanskas datterselskap Acusto i Trondheim, samt som tilbudsleder i et av verdens største entreprenørselskap, Bouygues Construction i Frankrike.

Skal vinne nye markeder

Som distriktssjef får Wiesenberg ansvar for å styrke COWIs posisjon i Midt-Norge på tvers av alle selskapets divisjoner: Bygninger, Transport og byutvikling, og Vann og miljø. Dette er også en nøkkelrolle for å styrke samhandlingen og forretningsutviklingen nasjonalt.

– Flyplasser, sykehusbygg og komplekse funksjonsbygg, er noe av det COWI er mest kjent for. Med kompetanser herfra skal vi også vinne nye markeder i regionen. Blant annet vil vi også jobbe tettere med private utbyggere, slik at vi kan bidra med bærekraftige løsninger uavhengig av om det er et byutviklingsprosjekt, grønne bygg eller knutepunktsutvikling, forteller Wiesenberg.