- Med nesten 5000 artikler totalt kan vi nå tilby det meste. Det er god oversikt i butikken og raskt og enkelt å finne frem til varene. Vi ligger plassert slik kundene har ønsket, innenfor bomringen og på hovedfartsåren, forteller regionssjef Tor-Erik Sivertsen til VANytt.


Utvider vareutvalget og blir mer tilgjengelig på Tunga

Ved å flytte sin avdeling fra Lade til Tunga får man større vareutvalg og gjør det enklere for kunden. Brødrene Dahl er dermed rigget for å møte vekst, særlig innen vann, avløp og infrastruktur i Trondheimsområdet.

0

Brødrene Dahl åpnet nylig sitt nye servicesenter på Tungasletta, bare et minutts avstikker fra E6, på hovedfartsåren gjennom Trondheim. Tidligere hadde man avdeling på Lade, men der ble forholdene for små og man var lite tilgjengelig for kunde.

– Med nesten 5000 artikler totalt kan vi nå tilby det meste. Det er god oversikt i butikken og raskt og enkelt å finne frem til varene. Vi ligger plassert slik kundene har ønsket, innenfor bomringen og på hovedfartsåren, forteller regionssjef Tor-Erik Sivertsen til VANytt.

Sortimentet er utvidet med proffverktøy og komfortable arbeidsklær som sikrer rørleggeren effektiv og sikker montering og en så behagelig dag på jobben, forteller butikksjef Stig Dahl

Større utvalg

Med den nye plasseringen er man altså rigget med et større vareutvalg enn noen gang, og man er dermed klar for å imøtekomme veksten som er på gang i regionen. Det er planlagt flere store veiprosjekter på E6 både syd og nord for byen. Både Melhus – Kvaal, som BD leverer på i dag, og Ranheim – Værnes er betydelige prosjekter som skal gjennomføres i regi av Nye Veier.

– Selv om det er store entreprenører i sving, skjer det alltid mye langs slike anleggskorridorer. Kommunene ser her en perfekt anledning til å gjøre planlagte utbedringer på sin infrastruktur. Man legger bedre rør og fornyer forbindelser der store veiprosjekter skrider fram. Vi har mange gode kunder på entreprenørsiden som er på hugget og som trenger varer, forteller Sivertsen.

Servicesenteret er i henhold til Brødrene Dahls konsept, med i tillegg et stort uteområde med godt utvalg av varer og god plass til parkering. Dermed kan man håndtere større volumer og gi raskere service. Ikke minst er det lett å manøvrere med større lastebiler.
– Her får man enkel avkjøring fra E6 og kommer hurtig til de store varene. Vi holder stort lager for VMT-produkter, til sammen nesten to mål med uterom, der det finnes rørdeler, VA-løsninger og samferdselsmateriell. Mange varer blir liggende under tak, som for eksempel geotekstiler, som helst skal leveres tørre, forteller Sivertsen.

Spissing

I etterkant av flyttingen er man også i ferd med å utvide utvalget av varer på lager.

– Nå som vi har fått bedre plass både ute og inne er det framover naturlig å spisse utvalget slik kundene har for vane å etterspørre, vi kommer til å lagerlegge enda flere produkter framover, vi er naturligvis spente på hva kundene ønsker seg, forteller Tor-Erik.

Et viktig mål er å være så komplett som mulig, og kunne tilby kundene alt som trengs til det daglige arbeide. Sortimentet er derfor også utvidet med proffverktøy og komfortable arbeidsklær som sikrer rørleggeren effektiv og sikker montering og en så behagelig dag på jobben.
– Tid er penger, og vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for kunden.

Klare for å tilby eksisterende og nye kunder det beste sortimentet og den beste servicen i bransjen. f. v. servicemedarbeider Morten Guldseth, butikksjef Stig Dahl og servicemedarbeider VMT Unn-Kristin Henriksen.

God aktivitet

I forbindelse med Korona situasjonen opplevde man først en kort pause i aktiviteten innen VVS, før det braket løs i privatmarkedet. Det er tydelig at folk for tiden prioriterer å ruste opp bad og kjøkken som alternativ til ferie og andre tiltak.

– Vi har hatt en positiv utvikling i år, selv om vi ser at en del store prosjekter på infrastruktur er bremset opp. Blant prosjekter vi har forventninger til er utbyggingen av Campus NTNU og Ocean Space Center. Det var flere hoteller planlagt i byen, men disse er satt på hold, så det er litt dempet stemning i anleggsbransjen. Det blir spennende å følge med i utviklingen framover. Det bygges fortsatt leiligheter, men i litt mindre omfang. Men med den nye plasseringen er vi mer klare enn noen gang. Målet er å tilby eksisterende og nye kunder det beste sortimentet og den beste servicen i bransjen, sier regionssjef Tor-Erik Sivertsen til VANytt.