Ny daglig leder for Innva fra 1. mai er Scott Reinhard

Innva får ny daglig leder

Nåværende salgssjef Scott Reinhard tiltrer som daglig leder for Innva 1. mai 2021. Nåværende daglig leder Hans-Erik Maastad vil etter seks år som daglig leder fortsatt sitte i organisasjonens styre og vil dermed fortsatt være indirekte involvert.

0

Scott Reinhard ble ansatt som salgssjef i Innva i 2018. Han kjenner derfor både bedriften, produktene og VA-markedet svært godt. Scott Reinhard er 45 år gammel og har lang fartstid som salgssjef i byggebransjen.

– Noe av det som lokket meg til Innva var bedriftens grunnleggende tanke om å forenkle kundens hverdag gjennom kompetanse, kundeservice og bransjeledende kvalitetsprodukter. Hans-Erik har bygget opp Innva til å bli en solid bedrift med dyktige og engasjerte medarbeidere, og dette er en viktig arv å ta med seg og bygge videre på. Samtidig skal vi også se framover og utvikle Innva videre til å møte framtiden gjennom å ha riktig produktportefølje og kompetanse for morgendagens marked. Alle våre kunder og samarbeidspartnere skal merke at vi alltid gjør vårt ytterste for å være deres foretrukne partner gjennom kompetanse, engasjement og bærekraftige løsninger med lang og problemfri levetid, sier Scott Reinhard.

Etter 33 år i bransjen venter nå nye muligheter for Maastad, som fortsatt vil være indirekte involvert gjennom sitt styreverv i Innva.

– Scott Reinhard kjenner organisasjonen godt, samtidig som han har relasjoner til kunder og leverandører i bransjen. Jeg har stor tro på at Scott vil ta INNVA til videre vekst i et spennende marked som er i endring,  sier Maastad.

Innva leverer ventiler og rørdeler til VA-bransjen i Norge. Blant annet har Innva agenturet på de velkjente Hawle-produktene.

– Styret er svært tilfreds med det faktum at vi har lykkes i å finne en intern kandidat, Scott Reinhard, til å etterfølge Hans-Erik Maastad som ny administrerende direktør i Innva AS. Samtidig er jeg veldig godt fornøyd med at Hans Erik har sagt seg villig til å bli med videre som medlem av selskapets styre, uttaler styreformann Gunnar Ødegård