Radarekspert Jürgen Skowaisa underviser om å lage avløpsvann sikre prosesser – inkludert de enkleste Ex-løsningene.

Inviterer til foredrag om radar innen VA

De er små, rimelige og effektive: Radarsensorer kan derfor føles som spesialdesignet for avløpsindustrien. Robuste og pålitelige selv ved flom, scorer de stort med et nytt nivå av enkelhet for typisk avløpsvannbehandling.

0

De er små, rimelige og effektive: Radarsensorer er som  spesialdesignet for avløpsindustrien. Robuste og pålitelige selv ved flom, scorer de stort med et nytt nivå av enkelhet for det typiske Ex-området i sone 1 i avløpsvannbehandling.

Om en uke vil Jürgen Skowaisa holde et foredrag om å gjøre avløpsvannsprosesser trygge – inkludert de enkleste Ex-løsningene.

– Upåvirket av tilsmussing, temperatur svingninger og praktisk talt alle andre omgivelser forhold, leverer radarsensorer pålitelige måleverdier. De leverer rett og slett mer Ex-sikkerhet Optimalisert for Ex-områder, Radar sensorer reduserer anlegget betraktelig operatørens arbeidsmengde, sier Skowaisa til VANytt.

Kursent vil inneholde praktiske brukseksempler og mulighet til å stille spørsmål bringe live demo “til livet”.

Radarekspert Jürgen Skowaisa underviser om å lage avløpsvann sikre prosesser – inkludert de enkleste Ex-løsningene.

VEGA Live Demo “Water and Wastewater” 23. mars 2022 Live-demoen gir forslag til hvordan du kan optimalisere måleteknologien i avløpssektoren og minimere byråkratisk innsats.

Link til foredraget