Det er grunnlegger av Klaro Renseanlegg Norge AS, Bjørn Stiansen som selger selskapet.

Grossist kjøper importør av småskala renseanlegg

Grossisten Brødrene Dahl overtar selskapet Klaro Renseanlegg Norge AS. Med oppkjøpet sikrer grossisten seg importbedriften i Risør med dens serviceapparat på mindre rensanlegg.

0

Gjennom oppkjøpet av Klaro Renseanlegg Norge AS får grossisten Brødrene Dahl rettigheten til å levere Klaro rensanlegg i Norge. Klaro Renseanlegg Norge AS er norsk importør av tyske Klaro renseanlegg, som har hovedkontor i Bayreuth. Klaro Gmbh er eiet av Graf Group. Klaro Renseanlegg Norge AS driver også service på småskala renseanlegg.

Ifølge en pressemelding fra Brødrene Dahl overtar man Klaro Renseanlegg Norge AS i Risør for å gjøre småskala renseaanlegg lett tilgjengelig over hele Norge.

Det er grunnlegger av Klaro Renseanlegg Norge AS, Bjørn Stiansen som selger selskapet. Teknisk leder Øystein Vereide har takket ja til å overta rollen som daglig leder. Brødrene Dahl overtar Klaro Renseanlegg Norge AS den 3. oktober. 

– Som gründer brenner jeg sterkt for det miljøbidraget Klaro har til lokalsamfunnene vi opererer i. Salgsapparatet og kompetansenettverket til Brødrene Dahl vil bidra til å styrke alt som er viktig for Klaro. Det har gjort det lettere for min del å takke av, sier eier og daglig leder Bjørn Stiansen. 

Brødrene Dahl er en  teknisk handelsbedrift med Norges største kundekrets av rørleggere og entreprenører som har nødvendig installasjonskompetanse for Klaro-anlegg. 

Brødrene Dahl AS arbeider innenfor kundesegmentene VVS, VMT, industri, havbruk, vannkraft og samferdsel. Brødrene Dahl har bygget opp en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som viktigste prinsipp. Virksomheten har 54 servicesentre og mer enn 1100 medarbeidere fordelt over hele landet. Selskapet er del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.