Geir Jensen er ny sjef for Olimb Rørfornying. Foto: Olimb Rørfornying.

Ny sjef i rørfornying

Geir Jensen blir ny daglig leder i Olimb Rørfornying. Geir Jensen kom fra jobb som leder i Sundt Air. Ledelsen i Olimb Rørfornying Holding AS er uendret. Olimb Rørfornying rehabiliterer både offentlige vann- og avløpsledninger og inn- og utvendige rør for privatpersoner. De siste årene har det vært en markant økning i begge markeder.

0

Selv med mange års fartstid som leder, er Geir Jensen tydelig på at det er mye å sette seg inn i som fersk daglig leder hos Olimb Rørfornying.

– De siste årene har Olimb Rørfornying hatt en jevn omsetningsvekst. Når jeg nå trer inn som daglig leder er det ikke for å gjøre store endringer, men for å videreføre det som gjør at vi har kommet dit vi er i dag, forteller Geir Jensen.

– Det er mye å lære og mange dyktige medarbeidere som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med, og jeg kan hente mye fra kompetansen og erfaringen de sitter med. Sammen skal vi ta vare på kulturen og verdiene som gjør oss gode. Olimb Rørfornying har blitt markedsledende ved å ha en god arbeidskultur, med evne og vilje til å prøve nye ting, og dette skal vi bygge videre på, sier Jensen.

I 2022 ble selskapet heleid av danske Per Aarsleff A/S, Europas største produsent og installatør av strømpeforinger. Olimb Rørfornying vil fortsatt styre drift og produktutvikling fra hovedkontoret i Råde, som man har gjort siden de installerte den første strømpeforingen i Norge i 1977.

Olimb Rørfornying har dessuten sine røtter ved hovedkontoret i Råde. Her utvikles og produseres egne produkter, og man vil fortsatt beholde den lokale forankringen i årene som kommer, både i Råde og ved avdelingskontorene i Norge, i følge en fersk pressemelding.

– Økningen i omsetningen for rehabilitering av offentlige ledninger tyder på at flere norske kommuner får øynene opp for rørfornying og fordelene det gir fremfor graving. Vi har også en økende ordreforespørsel for rehabilitering av innvendige rør i borettslag og bygg. Med rørfornying kan både forsikringspremie og kommunale avgifter bli lavere, avslutter Geir Jensen.