Direktør VA hos Heidenreich, Morten Lerengen hos , og Andreas Larem, kjedesjef i Maskinentreprenør1, er enige om å utvikle samarbeidet mellom partene ytterligere.

Tettere samarbeid med entreprenørkjede innen vann og avløp

Høsten 2022 lanserte Rørkjøp datterselskapet Maskinentreprenør1, en kjede for VA-Entreprenører. Etter kun seks måneder kan selskapet skilte med oppunder 50 medlemsbedrifter. Nå satses det på et enda tettere samarbeid med Heidenreich innenfor VA.

0

Høsten 2022 lanserte Rørkjøp AS datterselskapet Maskinentreprenør1 med stor suksess. Etter kun 6 måneder kan selskapet skilte med oppunder 50 medlemsbedrifter. Nå satses det på et enda tettere samarbeid med Heidenreich.

– Heidenreich er en av våre viktigste samarbeidspartnere. Vi ser at tett samarbeid og god samhandel er en suksessfaktor. Det at Heidenreich har en sterk satsning innen VA, og et mål om å være markedets største utfordrer, trigger til godt samarbeid, sier Andreas Larem, kjedesjef i Maskinentreprenør1.

Fra 2016 og frem til nå har Heidenreich mer enn doblet sin markedsandel innen salg av VA-produkter.

– Heidenreich sitt VA-mantra består av tre T-er; Tillit, Trygghet og Troverdighet, noe som er viktig for oss å etterstrebe, sier Morten Lerengen, VA-direktør i Heidenreich. 

– Vi ser på samarbeidet med Maskinentreprenør1 som kjempespennende, og vet at her er det enormt mange muligheter. En av våre oppgaver må være å gi medlemmene i Maskinentreprenør1 konkurransekraft i sitt daglige virke, legger han til.

Gratis medlemskap

Maskinentreprenør1 har en tydelig strategi om å sikre økt lønnsomhet for alle maskinentreprenører som blir med. Kjeden skal være det samme for maskinentreprenører som Rørkjøp er for rørleggerne; – en kjede som eies av medlemmene, og hvor det er gratis å være med. I ryggen får medlemmene en solid verktøykasse som hjelper i den daglige driften. Målet for 2023 er 100 medlemmer.

– Det er svært gledelig at Heidenreich er så tydelig på at de vil være med på laget, sier Andreas Larem.