Enklere å holde seg oppdatert på pumper

Det er mulig å velge moduler som har et veldig spesifikt fokus. Hvis du for eksempel er installatør, kan du finne informasjon om sirkulasjonspumper for en- og to bolighus. Du kan også sortere etter områder som næringsbygg, industri, kommunalt avløpsvann, vannforsyning og jordbruk.

0

Det kan være vanskelig å finne tid i en travel arbeidsdag. Nå tilbys gratis pumpekurs der man selv kan bestemme når man vil lære mer.

Grundfos Ecademy tilbyr nemlig gratis, nettbasert opplæring om pumpeløsninger – hele døgnet. Du får treningsvideoer, nedlastbare presentasjoner og grundige artikler du kan jobbe med i ditt eget tempo på smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Og på slutten av hver modul kan du teste deg selv for å se hva du har lært

Ecademy er rettet mot alle fagfolk, enten de har mange års erfaring med pumpeinstallasjoner eller er ny i bransjen. Så uansett om du er rørlegger, ingeniør, grossist eller servicepartner, da får du enkel tilgang til detaljert kunnskap om spesifikke pumpeløsninger. Noen ganger er det behov for å gå i dybden på et produkt. Andre ganger trenger du bare et tips for eksempel feilsøking – og begge typer informasjon finnes på Ecademy.

Det er mulig å velge moduler som har et veldig spesifikt fokus. Hvis du for eksempel er installatør, kan du finne informasjon om sirkulasjonspumper for en- og to bolighus. Du kan også sortere etter områder som næringsbygg, industri, kommunalt avløpsvann, vannforsyning og jordbruk.

Dette betyr at du som Ecademy-bruker får kunnskap som begge støtter dialogen med kundene, og sikrer at kundene får mest mulig ut av sine pumpeinstallasjoner.

Hvorfor vente? Sjekk for eksempel kurset for sirkulasjonspumper for varmtvann allerede i dag. Du vil lære om de forskjellige reguleringsformene og hvordan pumpene installeres og innstilles.

Besøk grundfos.no/ecademy