Uværet Hans forsinker Hallingplast

Hallingplast ble tirsdag ettermiddag rammet av ekstremværet “Hans” i form av flom innover lager, produksjon og kontorlokaler på Kleivi, Ål i Hallingdal. Det har gått mange ras i Hallingdal, og per dags dato er Rv7 og flere andre veier rundt oss stengt og/eller stengt for tungtransport fram til helgen.

0

Torsdag formiddag fikk vi tilgang til området igjen, og stort team er nå i full gang med opprydding av lagerplass, inspeksjon/vask av rør, vask av utstyr og lokaler, samt forsiktig oppkjøring av strømanlegg.  

Per nå ser det ut som vi kan starte opp igjen produksjonen av rør fredag ettermiddag, og det vil da bli produsert rør døgnkontinuerlig gjennom helgen og videre utover neste uke. 

Det har gått mange ras i Hallingdal, og per dags dato er Rv7 og flere andre veier rundt oss stengt og/eller stengt for tungtransport fram til helgen. Utsendelse av varer fra Hallingplast vil derfor starte mandag morgen.  

Planlagte leveranser, spesielt denne og neste uke, vil bli forsinket. Vi gjør vårt ytterste for å avtale nye leveransetidspunkter med alle berørte kunder så raskt som mulig, men ber om forståelse for at ting tar litt tid. 

Hallingplast oppfordrer alle som har spørsmål om å ta kontakt.

ordre@hallingplast.no
tilbud@hallingplast.no
logistikk@hallingplast.no
post@hallingplast.no