Markedssjef Martin Rud ved AVK

Ormen Lange er fylt opp

For seks år siden ble den første konferansen arrangert i Sandefjord under samme vignett. Den gode oppslutningen og de tydelige tilbakemeldingene har inspirert til å gjenta øvelsen, nå blir den enda større og i Tønsberg. Utstillerområdene er fullbooket, og stadig flere hotellrom fylles opp. Målet om 400 deltakere er allerede i syne. 

0

– Vi har forberedt oss godt, vi har akkurat gått gjennom kjøreplan og program. Alle foredragsholderne er på plass og alle de stemningsskapende kjendisene ser fram til å kaste glans over arrangementet. Daglig melder det seg på folk, så dette ser lovende ut på alle måter, sier en tilfreds Martin Rud hos AVK, som sammen med Pipelife arrangerer konferansen Vann og Miljø om to måneder.

På grunn av den gode responsen har man begynt å alliere seg med hoteller i både Åsgårdstrand og Horten. 

– Utstillerplassen, salen Ormen Lange, der utstillerne skal stå er fullsatt, og det er kø på kaia, det er veldig hyggelig at så mange som nesten tredve utstillere vil være med. På denne lille reisen skal vi diskutere løsninger og erfaringer og kanskje legges det fram noen nye ideer som kan ta oss mot en grønnere framtid innen vann og avløp, her er jo utstillerne sentrale, sier Rud.

En viktig del av programmet blir trolig sofadebatten, der temaet blir flom og lekkasjer. Der deltakerne blir John Smits, statsmeteorolog og værmelder i NRK, Ruben Knive, avdelingsleder i Ringerike kommune, Synnøve Bjerved Folkvord, skadesjef i Norsk Naturskadepool, Julie Brodtkorb, administrerende direktør i MEF, Kim Haughovd Karlsen, daglig leder i Aktiv Rørteknikk, Odd Segerstrøm, teknisk drift i Tønsberg kommune, Jørgen Bjørnø Andersen, prosjektleder hos Kaare Mortensen. 

Det legges forøvrig opp til et solid tømret opplegg innen presentasjonsteknikk lys og bilde. 

– Vi sparer ikke på noe her, dette blir to dagers familietreff der vi skal diskutere hvordan vi skal bygge dette videre sammen, jeg føler allerde at den gode felles dugnadsånden er på plass, sier Martin Rud hos AVK. 

Med Vann & Miljø 2024 ønsker AVK og Pipelife å gi bransjekollegaer relevant og nyttig faglig påfyll og en sosial møteplass hvor relasjoner bygges. Tematikken miljø, kompetanse og digitalisering skal gi gode løsninger og samarbeid i bransjen. Klimautfordringene blir større, og det gir endringer i anbudsprosessene. AVK og Pipelife har et samfunnsoppdrag, og ønsker å sette søkelys på relevant tematikk.

Link til konferansen