Det blir rekordomsetning for Klaro i 2015

Nytt bygg, rekordomsetning og endringer på eiersiden

Samtidig som Klaro Ren­seanlegg åpnet sine nye lokaler på Moland i Risør forrige helg, ble det gjort kjent at daglig leder, Bjørn Stiansen, vil overlate en del av ansvaret til nye krefter.

0

I forbindelse med åpning av nye lokaler hadde Klaro Renseanlegg besøk fra blant annet Sverige, Tyskland og Sri Lanka. Tilsammen kunne 55 gjester feire det nye bygget på 400 kvadrat på Moland i Risør.

– Bygget er topp moderne. Vi har også egen etablert en ny skole for opplæring her. I tillegg har vi bygget en egen teststasjon for videre utvikling av renseanlegg, forteller salggsjef Elin Lonebu Røseth, som etter planen kommer til å ta over ledertrøya om ca et år. Det er da det nye eierskiftet vil finne sted.  Rune Forsdahl og Elin Lonebu Røseth kjøper 45 % av selskapet av Bjørn Stiansen.


Under feiringen ble det også delt ut Klaro klokke til Halvor Skåli og Kåre Ausland for godt utført arbeid.  

Året 2015 vil bli rekord år med høy omsetning.  Det ble servert elg skutt av Bjørn Stiansen til middagen.  Under åpningen av de nye lokalene til Klaro Renseanlegg slapp også Bjørn Stiansen nyheten om endringer på eiersiden. Salget gjelder fra 2017, og da overtar også Røseth stil­lingen som daglig leder. 

– Det er veldig viktig å få med seg disse to dyktige medarbeiderne, sier Stiansen, som dermed kommer til å sitte med et eierskap på 55 prosent. 

– Dette er en unik mulighet, jeg kjenner produktene svært godt. Det blir spennende å være med videre, også som eier, sier Elin Lonebu Røseth. Rune Forsdahl har vært an­satt hos Klaro siden 2008. 

– Vi har en god utvikling. Da jeg begynte her var det tre hundre anlegg i drift, mens vi nå rundt to tusen anlegg installert sier Forsdahl, som også ser fram til å komme inn på eiersiden.

– Det var ikke noe jeg hadde forventet, jeg velger å se dette som en tillitserklæring, sier Rune Forsdahl.