Fine barter for en god sak, fra venstre Reid Bakken, Marcin Parzewski, Terje Bye Gulbrandsen, Steinar Jødahl.

Barter og rørfornying ga 18 000 til kreftsaken

For å markere åpenhet om menns helse i et mannsdominert yrke, har TT-Teknikk spart barter og samlet inn til sammen 18 000,- kroner til Movember Foundation.

0

TT-Teknikk på Kjeller har i november spart både penger og bart til inntekt for kreftsaken. Bilene til TT-Teknikk har også bidratt til oppmerksomheten med påklistrete barter på panseret.
Movember Foundation er som kjent en veldedig organisasjon som finansierer programmer som bekjemper prostatakreft, testikkelkreft, psykiske problemer og for lite fysisk aktivitet.

10 kroner metern
Rune Kristiansen lovte før månedstart at TT-Teknikk ville bidra til saken ved å doble det de ansatte klarte å samle inn, samt gi 10 kroner for hver meter med rørfornying som ble lagt i løpet av november. Med 1200 meter rørfornying har det resultert i 12 000 kroner. Resten av de til sammen 18 000,- som nå doneres til Movember Foundation er resultatet av de ansattes engasjement og innsamling gjennom denne måneden.
– Flere av våre ansatte har tidligere bidratt til Movember, men i år er første gangen selskapet har engasjert seg og det har utelukkende vært positivt. Mange gode historier og vitser om hverandres barter har bidratt til mang en god latter gjennom hele november. Vi merker også at våre kunder responderer godt på dette tiltaket og mange har gitt uttrykk for at de setter pris på den innsatsen vi har lagt ned i dette, forteller Rune Kristiansen, Markedsjef i TT-Teknikk til VAnytt.

En måned
Bjørn Røed, Driftsleder i TT-Teknikk og en av de ansatte med lengst fartstid i bedriften, var spesielt glad for å få en hel måned med bart. Det er hele 20 år siden sist gang overleppen hans var prydet med en mørk og kraftig bart, men nå viste det seg at barten hadde endret farge betraktelig siden den gang.
Gjennom de ansattes engasjement og samtaler med våre kunder som har respondert på våre barteprydede biler og ansatte er vi sikre på at formålet med kampanjen er oppnådd.
– En artig sak å være med på, men nå ser jeg frem til å kunne gå inn i julen uten bart. Kanskje jeg kommer til å savne den, men da er jo bare 11 måneder til neste mulighet, sier Avdelingsleder i TT-Teknikk, Terje B. Gulbrandsen