Stor utvidelse. Lange Vannverk.Foto:WoldCam AS

Goodtech har fått tildelt et nytt drikkevannsprosjekt

VAR IKS har tildelt Goodtech prosjektet for prosess- og rørinstallasjoner til Langevatn vannbehandlingsanlegg som ligger i Gjesdal kommune.

0

Prosjektet omfatter utvidelse av eksisterende vannverk med nye prosesser og økning av kapasiteten.

IVAR IKS (Interkommunalt Vann, Avløp og Renovasjon) er et interkommunalt vann-, avløps- og renovasjonsselskap for flere kommuner i Rogaland. Selskapet eies av kommunene Finnøy, Gjesdal, Hå, Klepp, Kvitsøy, Randaberg, Rennesøy, Sandnes, Sola, Stavanger, Time og Strand.

Goodtech kontraktsverdi er ca. NOK 140 millioner med muligheter for utvidelser. Prosjektoppstart er løpet av høsten 2015 og skal ferdigstilles i desember 2017.

Om Goodtech
Goodtech er notert på Oslo Børs, omsetter for ca NOK 2,4 milliarder og har ca. 1500 medarbeidere på et 40-talls steder i Norge, Sverige og Finland. Selskapet leverer prosjekter, tjenester og produkter innen elektro- og prosessteknikk, miljøteknikk og industriteknikk til energi, industri, infrastruktur, bygg og offentlig sektor i Norden.