Bjørn Arve Sømhovd er administrerende direktør i Ulefos AS

Ulefos bygger ut kundesenteret med tre

Ulefos ekspanderer virksomheten, og for å kunne kundene enda raskere service, har man besluttet å utvide kundesenteret med tre stillinger.

0

Pr 4. mai 2015 vil Ulefos dermed ha tre nye ansatte på plass.
Som leder for kundesenteret/back office har man også ansatt en erfaren VA-mann, i Birger C. Nilsen, som er 51 år.
Nilsen er utdannet ingeniør og har mange års bakgrunn fra VA/VVS-bransjen.
– Birger kommer til oss fra stillingen som leder for Sulzers avdeling i Sandvika, forteller Bjørn Arve Sømhovd, administrerende direktør i Ulefos AS.

Kundsenteret
I stillingen som teknisk selger på back office i Sandvika har man også ansatt Gry-Annette Hansen. Gry-Annette er 41 år, og kommer fra tilsvarende stilling hos Brødrene Dahl i Drammen.

I februar i år begynte dessuten Leif Gunnar Knutsen med salg og kundesupport på backoffice i Sandvika. Leif er 57 år, og kom til Ulefos fra emballasjebransjen, som han har lang og bred erfaring fra.

– Vi gleder oss over disse flotte nye kollegaene våre, og ser fram til å gi enda bedre service og kundeoppfølging, sier Sømhovd til VAnytt.

Ulefos AS har siden 2014 hatt ansvar for salg og markedsføring av VA-sortimentet fra Ulefos Esco AS på Kongsberg. Produktutvalget består av ventiler, armaturer, rørdeler og tilbehør. Ulefos AS representerer også en rekke andre agenturer.