Fra produksjon i Høland

Wavin skal investere mer i Norden

Wavin skal gjennomføre omfattende investeringer ved sine produksjonsanlegg i Høland og Eskilstuna. Dette innebærer nye produksjonslinjer for overvannsrør, kabelrør, telecom og systemer for innomhus avløp.

0

Norsk Wavins fabrikk i Høland vil dermed være produksjonssted for overvannsrør for de Nordiske landene i tillegg til produksjon av kabelvernprodukter for kraft og telecom, drensrør og avløpsrør. Fabrikken har også en egen avdeling for spesialprodukter som kan skreddersy løsninger til vann- og avløpsprosjekter. Samlet investering vil beløpe seg til ca 80 millioner kroner og vil gjennomføres innen utgangen av andre kvartal 2018.

Norsk Wavin har gjennom mange år vært en betydelig leverandør til mange av de største anleggsprosjekter i Norge som for eksempel E18 fra Riksgrensen til Stavanger, E6 i Trøndelag, nye Vålerenga Stadion, skianlegget i Holmenkollen og Brynstunellen i Oslo. I tillegg er Wavin hovedleverandør til Telenor knyttet til rørsystemer for fiberutbygging og leveranser til energiforsyningen over hele landet for beskyttelse av kraftkabler. Med disse investeringer vil vi stå enda sterkere når store fremtidige prosjekter fra blant annet Nye Veier skal gjennomføres.

– Investeringene vil gi en betydelig økning av kapasiteten og legge til rette for ytterligere styrket servicegrad i et forventet stigende marked. Vi er glade for å kunne presentere et slikt omfattende investeringsprogram som forankrer en sterk industriell plattform i Norge sier adm. direktør Tor Martin Garsjø i Norsk Wavin.