Jack Andresen

Onninen har fått ny sjef

Jack Andresen har blitt ansatt som ny direktør for Onninen/B2B i Kesko BTT Norge. Andresen har jobbet i Onninen siden 1994, sist som leder for Onninen Supply Chain og Multi Channel.

0

Han vil nå få ansvar for alle Onninens aktiviteter og fronte selskapet og varemerket eksternt. 

– Jeg er svært fornøyd med å få en så erfaren person som Andresen til å lede Onninen videre. Selskapet har i dag en sterk og unik posisjon i Norge og står foran flere spennende utviklingsmuligheter. Med Andresen på laget er jeg trygg på at vi skal klare å utnytte disse til videre vekst. Han vil også være min stedfortreder, inngå i den norske konsernledergruppen og inneha det daglige ansvaret for alle B2B-aktiviteter både i Onninen og i Byggmakker, sier Knut Strand Jacobsen, administrerende direktør i Kesko Building and Technical Trade Norge.

Jack Andresen har erfaring fra både kunde og leverandørsiden i bransjen og har hatt flere ulike lederroller i Onninen, både som Direktør for sourcing og som ansvarlig for utviklingen av Elfag.

– Jeg ser veldig frem til å lede Onninen og B2B-aktivitetene i Kesko BTT Norge. Jeg skal bidra til å bygge videre på den sterke posisjonen Onninen allerede har, både innen elektro, VVS og Industri. Samtidig har vi startet arbeidet med å utnytte de forretningsmulighetene som vår nye eier Kesko gir oss. Vi får nå en mye større bredde mot byggemarkedet og kan tilby tjenester og løsninger andre aktører i vår bransje ikke har. Ett nytt spennende område vi nå også jobber med og hvor vi ser store markedsmuligheter er innen velferdsteknologi. Her står Norge foran en voldsom utvikling vi bare har sett en flik av så langt. I Onninen har vi rigget oss for å ta del i denne utviklingen, sier Andresen.