Ketil Vassbotn og Per Gunnar Paulsen skal arbeide henholdsvis i de tre nordligste fylkene og trøndelag-fylkene.

Satser bredt i de nordligste fylkene og Trøndelag

0

AVK har nylig fått to nye ansikter på salgssiden.

Tidligere har AVK hatt bare en selger i hele denne lange og store landsdelen, men nå ønsker man å komme tettere på markedet og få en nærhet til både kunder og sluttbrukere.
– Kundene fortjener mer oppmerksomhet. Vi styrker derfor salgsavdelingen ytterligere i nord. De nordlige landsdeler har vi nå dessuten delt inn i to distrikter, det er nødvendig. Vi er svært tilfreds med å kunne presentere Ketil Vassbotn som distriktsansvarlig Nord, som vil betjene Nordland, Troms og Finnmark, samt Per Gunnar Paulsen som distriktsansvarlig for Midt-Norge, som vil si Trøndelag-fylkene, forteller Ellen Elise Nordin hos AVK.

Bred erfaring
Ketil Vassbotn har solid erfaring innen VA-faget. Han har i flere år bla. arbeidet som anleggsrørlegger og dessuten som selger på grossistleddet.
Vassbotn har gått gradene til maskinfører, anleggsrørlegger og bas.
– Ellers kan vi nevne at han er svært sosialt engasjert i lokalmiljøet, og at han gladelig tar på seg joggeskoa for uhøytidelig trening eller fjellturer. Velkommen på laget Ketil, sier Nordin.

Trøndelag
Samtidig er Per Gunnar Paulsen blitt distriktsansvarlig for Midt-Norge, dvs. begge Trøndelag fylkene. Paulsen er utdannet innen markedsføring ved BI og som tekniker på maskinlinjen ved Arendal Tekniske Fagskole. Han har har mange års erfaring fra salg, markedsføring og prosjektarbeid, og det de siste 4 1/2 årene fra VA/VVS-bransjen.
– Han er opptatt av å gjøre kundene fornøyd, det gjerne med gode løsninger, og han liker kundekontakt og bygger relasjoner. Det tror vi ikke blir vanskelig, han møter oss alltid med godt humør. Velkommen på laget, sier Nordin.