«I en situasjon hvor mange av kundene våre står ovenfor store investeringer i vann og avløp, er det viktig at vi er flinke til å bistå kundene våre med å velge gode, varige løsninger» Sier Daniel Hole, ny salgssjef hos INNVA.

Daniel skal bygge gode vannforbindelser

Daniel Hole (46) startet som salgssjef hos INNVA 1. november. Daniel har lang fartstid innen salg og salgsledelse fra byggebransjen.

0

Daniel Hole (46) startet som salgssjef hos INNVA AS 1. november. Daniel har lang fartstid innen salg og salgsledelse fra byggebransjen.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven hos en av bransjens beste aktører. Jeg gleder meg spesielt til å bli kjent med de ansatte og de gode kundene våre der ute. VA er et nytt marked for meg og jeg ser frem til å skaffe meg inngående kunnskap i en av de aller viktigste tjenestene som blir levert i Norge, rent vann.  

Daniel Hole kommer fra byggebransjen, nærmere bestemt Paroc AS som leverer teknisk isolering. Han har arbeidet flere år innen salg og de siste årene som Salgssjef. Tidligere har han lang erfaring innen salg. 

– Vi har gledet oss til å få Daniel med i INNVA-temaet. Med sitt erfarne og utpregede selgerhode vil Daniel styrke det dyktige salgsteamet vårt ytterligere. Hans verdier rundt kvalitet og kundeopplevelse er veldig i tråd med INNVAs verdier. Med vår økende salgsstab vil Daniel få muligheten til å bygge salgs-organisasjonen videre i en operativ stilling, forteller Scott Reinhard, daglig leder for INNVA.

-INNVA er kjent for å levere kvalitet i alle ledd, det være seg produkter, kunnskap eller service, så dette var en mulighet jeg ikke kunne la passere. I en situasjon hvor mange av kundene våre står ovenfor store investeringer i vann og avløp, er viktig at vi er flinke til å bistå kundene våre med å velge gode, varige løsninger, som også kommer neste generasjon til gode. Rent vann er en hygienefaktor, og nærmest sett på som en menneskerett i Norge, men det er en hel masse folk som hver dag, står på for å levere det helt hjem i springen til deg og meg. Rent vann kommer dessverre ikke gratis. INNVA skal være en del av svaret fremover ved å levere førsteklasses, varige løsninger for vann og avløp. I tillegg skal vi være best på kompetanse og rådgivning. Jeg gleder meg til å være aktivt ute å snakke med kundene våre om dette, sier Daniel Hole.