Bildetekst: -Med disse selgerne på laget har vi nå et godt, sterkt og landsdekkende salgskorps sier Scott Reinhard. På Bildet: fra venstre: Jardar Windom, Hans Ottar Hellevik og Øystein Torsteinsen. Fotograf: Beate Willumsen.

INNVA får tre nye selgere

Tre nye selgere er på plass i salgsstallen til INNVA og er ifølge en fersk pressemelding allerede godt i gang med å ta vare på kundene. Øystein Torsteinsen startet som distriktsansvarlig for Østlandet sommeren 2022, Jardar Windom startet som ny distriktsansvarlig for Vestland fylke og Hans Ottar Hellevik har allerede utmerket seg på BackOffice. Med dette er INNVA godt dekket i hele Norge.

0

Øystein Torsteinsen (48) er bosatt på Skedsmokorset og har distriktsansvaret for Østlandet og er allerede godt kjent ute hos kundene våre. Ved siden av sin rørleggerutdanning har Øystein lang erfaring innen salg og har også tidligere arbeidet som produktutvikler.

Jardar Windom (29) er bosatt i Bergen og har fått distriktsansvaret for Vestland fylke. Jardar er utdannet rørlegger og har tidligere arbeidet som verktøyspesialist. 

-De flinke menneskene og en framoverlent bedrift med god takhøyde lokket meg til INNVA. Jeg gleder meg veldig til å levere gode løsninger og få reise rundt til kundene, samtidig som jeg øker min egen kompetanse innenfor VA faget, sier Jardar Windom.

Hans Ottar Hellevik (43) har arbeidet i AxFlow de 15 siste årene. Han er godt kjent med produktsortimentet og ønsket en mer salgsrettet stilling hvor han kunne bidra med sin kompetanse.

-Å arbeide tett med kundene samtidig som jeg er en del av et dyktig BackOffice-team er noe jeg virkelig liker i denne jobben, sier Hans Hellevik.

INNVA har i dag 15 ansatte hvor selgerne har egne distrikter rundt om i Norge og et BackOffice-team som består av fire medarbeidere med lang kompetanse innen VA-faget.

-INNVA har alltid vært opptatt av at BackOffice-apparatet vårt skal være grunnmuren i salgsorganisasjonen hvor våre kunder skal få raskt svar og høy kompetanse. Hans har med sin karriere i AxFlow, en bred bakgrunn som utfyller avdelingen veldig godt, forteller daglig leder Scott Reinhard.

– Vi har nå brukt god tid til å bygge et sterkt salgskorps og med Jardar og Øystein er vi nå dekket i hele landet. Vi er opptatt av å finne hodene som har et brennende engasjement, stolthet for jobben og kan styrke vår servicegrad ytterligere med sin kompetanse i faget. Dette har vi virkelig funnet i Jardar, Øystein og Hans. Både Hans, Jardar og Øystein skal selvfølgelig delta på VA-MESSENE nå i mars legger Scott Reinhard til.