F.v. Marius Snekvik, Salgssjef for Kommunalteknisk Vann og Avløp (VA) og Fredrik Ryslett, Salgssjef for Landbasert Oppdrett. Foto: Entec Brimer

Ansetter to nye salgssjefer

Entec Brimer har ansatt Marius Snekvik som salgssjef for kommunalteknisk vann og avløp samt Fredrik Ryslett som ny salgssjef for landbasert oppdrett.

0

Som salgssjef for hvert sitt område vil de være ansvarlige for å utvikle og lede salgsstrategier for sine segmenter og forhandle avtaler med kunder, skriver Entec Brimer i en pressemelding.

– Marius Snekvik har lang erfaring innen VA, og har gjennom sin inngående fagkunnskap en sterk evne til å bygge og opprettholde gode relasjoner, samt evnen til å identifisere nye muligheter for vekst og utvikling. Kommunalteknisk Vann og Avløp er en kritisk del av infrastrukturen i våre samfunn, og Marius Snekvik vil spille en nøkkelrolle i å sikre at våre kunder har tilgang til effektive og pålitelige systemer for håndtering av vann og avløp. Vi ønsker Fredrik Ryslett og Marius Snekvik velkommen til teamet, og ser frem til å fortsette å levere de beste løsningene til våre kunder under deres salgsledelse, skriver Entec Brimer.

Fredrik Ryslett er teknisk salgsingeniør, og utdannet innen automatiseringsteknikk ved NTNU.

– Med sin erfaring innen salgsledelse er han godt posisjonert til å lede vårt salgsteam og sikre bærekraftige og effektive løsninger sammen med våre kunder innen landbaserte oppdrettsanlegg.

Entec Brimer er et selskap i Entec-konsernet, og er et teknologiselskap med hovedaktivitet knyttet til tjenester, utstyr og entrepriser rettet mot det kommunaltekniske markedet, landbasert oppdrett, og fiskebearbeiding og industri. Selskapet er også en av Europas ledende produsenter av tanker, høydebasseng og oppdrettsskar i komposittmateriale. Gjennom to oppkjøp har selskapet sikret seg et kompetent designmiljø for komposittmaterialer, samt en dobling av vår produksjonskapasitet for komposittprodukter. Entec Brimer er lokalisert på Kvamsøy, Ulsteinvik, Bærum og to byer i Latvia. Mer enn 130 personer har sitt daglige virke i selskapet.