Stefan Isberg blir sjef for Wangen Pumpen

Ny leder for Wangen

Stefan Isberg ble nylig leder for Wangen Pumpen, og leder konsernledelsen sammen med Erik Sparby og Lorenz von Haller. Den 48 år gamle svensken er ansvarlig for Production Center Division (PC), som inkluderer produksjon, økonomi/kontroll, IT, HR, produktutvikling og innkjøpsavdelinger.

0

Siden 2012 har Isberg hatt ulike stillinger i ulike globale divisjoner for den svenske Atlas Copco-gruppen. Hans siste rolle var som daglig leder i produktselskapet i Zaragoza, Spania.

“Jeg er henrykt over å være en del av vekstbanen til Wangen Pumpen og å jobbe sammen med teamet for å fortsette selskapets sterke utvikling og utnytte styrkene til Atlas Copco-gruppen,” understreker Isberg. Selskapets potensiale utvides stadig sammen med et erfarent team og Wangen Pumpen salgspartnere. Forretningsområdene Produksjon og Logistikk vil fortsette å bli optimalisert og styrket.

Wangen Pumpen brukes over hele verden. Pumpeprodusenten med base i Allgäu-regionen i Tyskland har et globalt fokus og kan skryte av et enestående utvalg av dobbelskruepumper og progredierende hulromspumper for en lang rekke medier og industrier. Med sine 265 ansatte har selskapet vært en del av den svenske Atlas Copco AB Group siden april 2022 og er en del av Power and Flow Division.