Svein Johansen i Giske kommune og Erik Lübbe, salgsleder for produkt i Tekken.

Bestiller fem pumpestasjoner

Giske kommune har inngått avtale med Tekken om levering av fem avløpspumpestasjoner. Leveransen inneholder komplette pumpestasjoner i PE-materiale med overbygg.

0

– Giske kommune velger å bygge nye bærekraftige pumpestasjoner basert på miljøriktige materialer og våre PE-stasjoner kan etter endt levetid resirkuleres på en enkel måte, sier Erik Lübbe salgsleder for produkt i Tekken AS. 

Pumpestasjonene skal leveres som prefabrikkert løsning direkte til byggeplass. Stasjonene har tørroppstilte pumper i overbygg.

Første stasjonen skal leveres over sommerferien og den siste i 2025.

– Vi er allerede i gang med prosjektering av stasjonene. Selv om vi har gjort flere leveranser av våre pumpestasjoner, så er det veldig kjekt å få en større ordre lokalt, sier Erik Lübbe, salgsleder for produkt i Tekken. 

Svein Johansen i Giske kommune mener at de har gått for en fremtidsrettet løsning og ser frem til samarbeidet med Tekken.

– Det er helt nødvendig for kommunene og bidra til innovasjon og nye løsninger innen vann og avløp og da må vi også vise det i våre anskaffelser sier Svein Johansen. I dette anbudet var miljø og kvalitet høyt vektet i tillegg til pris.