Salgssjef i Sverige, Martin Andersson, gratulerer Aqua-Line’s VD Bernt Bodin med første ordre på Synkerør i Sverige.

Første synkerør levert til Sverige

Etter suksess for synkerør i det norske markedet, har Hallingplast endelig fått sin første bestilling i Sverige. Røret er en inntaksledning og den enkle installasjonen var ett godt argument for valget.

0

Etter ett år med suksess for synkerør i det norske markedet, har Hallingplast endelig fått sin første ordre av produktet i Sverige.
Røret skal være en inntaksledning på over 100 meters dyp, og den enkle installasjonen var hovedargument for å bruke synkerør.
Røret er diam 90mm, leveres i lange kveiler, og synkerøret skal installeres med hjelp av en ferge.

Hallingplast har, som første rørprodusent, utviklet et ferdig vektet PE-rør. Dette fjerner behovet for betonglodd og beskytter røret mot slitasje og skader. Produktet heter synkerør. Røret har så høy egenvekt at det kan senkes kontrollert ned til sjøbunnen, uten bruk av eksterne lodd. Egenvekten oppnås ved at man ekstruderer en mineralfylt PP-kappe utenpå medierøret. Vektingen tilpasses det enkelte prosjekt, og grad av luftfylling i røret. Hallingplast Synkerør har i tillegg integrert beskyttelseskappe i PP. Dette gjør rørene langt mer motstandsdyktig mot slitasje og punktbelastninger.