Satser ytterligere på VA i Trondheim

Heidenreich følger opp økende etterspørsel innen VA med ny og større butikk i Trondheim. Avdelingen på Sluppen får større sortiment og større lager av VA-produkter inomhus. Infrastruktur og havbruk er også i fokus.

0

Med den nye butikken på Sluppen syd i Trondheim har Heidenreich fått en beliggenhet midt i hovedfartsåren. Man har også fylt opp avdelingen med et utvidet sortiment på VA og andre områder sammenlignet med det man tidligere har hatt i Trondheim.
– Det skjer mye i Trøndelag og i Trondheim spesielt. Heidenreich Sluppen representerer en satsing fra vår side innen VA, for ingen av våre butikker har så mange VA- produkter til plukk inne i en butikk. På våre andre butikker så er det meste av VA- produkter lagret ute, forteller Ketil Grønbakken til VANytt.

Heidenreich er miljøfyrtårnsbedrift, og i Trondheim vil man ekspresslevere varer med Norges første El-Crafter varebil, et tilbud som sparer tid for våre kunder og ivaretar vi miljøfokus.

– På Sluppen har vi nytt tilbud i form av vår egen cafe – Cafe Arena. Her kan vi tilby god og rimelig mat, både til de som er i farten og til de som har tid til å sette seg ned. Vi jobber også med å få på plass Studio Arena. Dette vil være et tilbud hvor våre kunder kan booke showrom og ha med seg sine kunder og vise produktløsninger digitalt, sier Grønbakken.

Innen VA satser man på stor bredde, og i samme satsing legger man vekt på overvannsrør og kabler, som er spesielt i fokus ( infrastruktur).

Vi har en målsetning om å øke våre VA- markedsandeler, og der vi ligger i forhold til den langsiktige planen, og planen i årene fremover er videre vekst. Det er spesielt fokuset på samferdsel som har gitt gode resultater. Vi kommer til å fortsette satningen på infrastruktur ( inkl. skilting) og også innen havbruk, forteller Grønbakken.

Heidenreich Sluppen er en sammenslåing av Heidenreich Tunga og Heidenreich Fossegrenda, som ligger bare en steinkast fra Sluppen. Den nye avdelingen består av ca. 4000 kvm, hvorav hele 3000 kvm er butikk. Her tilbys ca. 10 000 ulike produkter for henting.

– Målet med flyttingen og utvidelsen er naturligvis å yte en enda bedre service og vise et enda bredere varesortiment. Etter en imponerende og iherdig innsats av vår distriktssjef Leif Wangen og hans team i Trondheim kunne vi for to uker siden åpne butikken og responsen har vært veldig god, sier Grønbakken.

Vår hoved butikk og avdeling i Trondheim har vært lokalisert på Tunga helt siden 1964. – Heidenreich har en lang og ærverdig historie i Trondheim Det er store volum av varer som har gått inn og ut av portene der i alle disse årene, og om veggene kunne fortelle så er det mange gode historier og mye latter innenfor veggene.  Vi er svært stolt over at vi nå har fått samlet Heidenreich Tunga og Fossegrenda i en ny og spennende butikk på Sluppen, sier Grønbakken.

Når det gjelder nye butikker er Heidenreich i full gang med nytt bygg på Finnsnes, så i august kommer man til å åpne en ny avdeling der.

– Der får vi også plass til mer VA- relaterte produkter, sammenlignet med i dag. På Ski så jobber vi også med nye lokaler, og ny butikk på Ski vil være klar i løpet av høsten. Der vil fortsatt mye av de store VA dimensjonene bli lagret utenomhus, forteller Grønbakken.