Per Jacob Bjerkelund

Per Jakob Bjerkelund til Plastinject

0

Plastinject Watersystem har en solid vekst av sine produkter på det Norske markedet, og vil fra 1. mai også ha egen produktsjef i Norge gjennom Per Jakob Bjerkelund.

Per Jakob er 55 år og har en solid erfaring med snart 25 år i bransjen. Mange vil kjenne han igjen fra hans tid hos Stavanger Rørhandel, Ahlsell, Heidenreich og nå sist Helnor AS.

Salg skal fortsatt gå via sin tidligere arbeidsgiver Helnor AS. Per Jakob startet i sin stilling 1. mai

– Vi gleder oss over å få Per Jakob inn i rollen som Produktsjef i Norge. Per Jakob er positiv, kunnskapsrik og kjenner bransjen godt. Vi vet han blir en god representant for PlastInject Watersystem og kommer til å støtte Helnor på best mulig sett, sier Bjørn Olsson, VD PlastInject Watersystem AB i pressemeldingen.

PlastInject Watersystem AB, ett søsterselskap til PlastInject AB, utvikler og markedsfører produkter for håndtering av overvann og regnvanns magasiner. PlastInject AB har vært på markedet siden 1976 og er en av Sveriges ledende formstøpere. Omsetningen for PlastInject AB gruppen, som har sin bedrift i Anderstorp, år ca. 200 mil.