Bjørn Moen blir ny direktør i Heidenreich.

Bjørn Moen blir direktør for Heidenreich – Bård Samstad fratrer

Bård Samstad slutter som Administrerende Direktør i Heidenreich. Styret i Heidenreich AS har utnevnt Økonomidirektør Bjørn Moen som ny Administrerende direktør. Han overtok stillingen den 01.09.2019.

0

Bård Samstad fratrer pr. 31.08.2019 sin stilling som Administrerende direktør i Heidenreich. Han fratrer stillingen grunnet private og helsemessige årsaker.

En fartstid på over 20 år

Bård overtok som Administrerende direktør i oktober 2010, etter at GC- gruppen kjøpte seg inn i Heidenreich i slutten av 2009. Bård hadde før dette allerede en lang fartstid i Heidenreich fra ulike stillinger innen salg og marked. Når Bård nå slutter har han vært en viktig ressurs for Heidenreich i over 20 år.   

Bård Samstad

En viktig pådriver 

Det har vært en spennende reise for Heidenreich under Bårds ledelse, i et marked i store endringer. Et område som har vært, og fortsatt er viktig for Heidenreich er å ha kundens behov i fokus. Her har Bård vært en pådriver og ressurs i utviklingen av rutiner og prosesser for å skape et effektivt og enkelt, samt sterkere og mer synlig Heidenreich.

Erfaring

Bjørn Moen har jobbet i Heidenreich siden 01.09.2011, og jobbet før dette bl.a i Rørkjøp i over 7 år. I tiden i Heidenreich har Bjørn jobbet tett med Bård Samstad og den øvrige organisasjonen, og han har derfor allerede god innsikt og kunnskap om alle prosesser i Heidenreich.