Ny pumpestyring som blant annet er skreddersydd for nivåkontroll.

Enkel pumpestyring som passer til alt

Til styring av en og to pumper for enkle fylle- og tømmeoppgaver trengs det ikke så avansert opplegg. Både de gode bruksegenskapene og den enkle oppkoblingen til ethvert system for driftskontroll gjør Grundfos nye pumpestyring til et spennende alternativ.

0

Grundfos lanserer en pumpestyring utviklet for de enkleste og vanligste tømme- og fylleapplikasjonene: Dette kan være pumpestasjoner for avløp eller for fylling av basseng i vannforsyningssystemer, trykkavløp, alt fra industri til villastrøk.

– Det er en enkel og rimelig løsning, som er lett å koble til og enkel å kjøre igang, forteller Espen Heggøy, produktspesialist i Grundfos Norge.

Med app og bus

Den nye pumpestyringen har fått navnet LC, og er dessuten forberedt for næringsbygg, med bl.a. mulighet for full bus-integrasjon mot byggets S/D anlegg.
– LC pumpestyring er levert med et spesielt utviklet program for å løse disse applikasjonene. I tillegg er igangkjøring enkelt med vår Grundfos GO app. GO app gjør det enkelt å lese av status på pumpestasjonen, og lage rapporter. Den er levert med innebygget blåtann som gjør dette smidig og enkelt – forteller Espen Heggøy, som er produkt spesialist i Grundfos Norge AS.

Espen Heggøy er produktspesialist på blant annet pumpekontroll

Intuitiv for bruker

Heggøy forteller videre at pumpestyringen støtter opptil fem nivåer i kummen. Den er forberedt for både analog nivågiver – som nivåsonde, eller nivåvipper. Dette ivaretar full kontroll på både start- og stoppnivåer, samt alarmnivåer for høy vannstand (overløp) og lav vannstand (tørrløpssikring) . Daglig kontroll og tilsyn er enkelt med det intuitive og brukervennlige brukergrensesnittet. Dette sparer deg verdifull tid.

Kontroll over pumpene

Pumpestyringen integreres sømløst via kommunikasjonsmoduler (CIM). Dette sikrer en enkel integrasjon i ethvert driftskontrollsystem (S/D) som SCADA eller Grundfos CLOUD Solution.
– For driftere av næringsbygg ser vi absolutt viktigheten av dette. Full overvåkning og kontroll av pumpestasjoner for spillvann i næringsbygg bør være viktig for dem» – forteller Heggøy. I tillegg kan vi levere en enkel løsning med modem for mobilnett (GSM-3G/4G) som gir alarmer og statuser direkte til mobilen, avslutter Espen Heggøy, produkt spesialist i Grundfos Norge.

Les her (Engelsk) for å se mer.